Whocopied.me

Proshave Platinum DE-Barberblade, 1 Stang, 20x5 stk. (100 stk.)

3 anmeldelser
Før 300,00 kr.
210,00 kr.
Spar90,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ 170,00 kr.)
Se mere
(+ 255,00 kr.)
Se mere
(+ 35,00 kr.)
Se mere
(+ 30,00 kr.)
Se mere
(+ 210,00 kr.)
Bemærk venligst: Der optjenes ikke bonuspoint af denne vare.
Nu er de her! Det føles SÅ godt endelig at kunne løfte sløret og vise vores helt egne Proshave Platinum barberblade frem.

Det har været en lang, spændende og krævende proces. Vi har fra start sat barren højt og vidst, at vi ikke ville gå på kompromis med barberbladets skarphed, præcision eller ydeevne - og heller ikke indpakningen, naturligvis.

Vi har testet og testet - og haft flere af vores trofaste kunder til at gøre det samme, for at sikre os et barberblad, der kunne måle sig med (måske endda overgå) vores hidtil bestsellers.

Vores barberblade sikrer dig en super tæt, glat og kompromisløs barbering hver eneste dag. Præcis som enhver mand har fortjent!


Materiale og Coating
Proshaves Platinum Barberblade er fremstillet i rustfrit stål og bladet er coated med Teflon og Platinum, for at opnå et så skarpt og holdbart barberblad som muligt.

Platinum er én af de mest almindelige klingebelægninger. Belægningen gør bladet hårdere, forhindrer rust og er anvendt for at få bladet til at holde sig skarpt længst muligt.

Teflonbelægningen reducerer friktionen mellem selve bladet og din hud. Det betyder i praksis, at belægningen giver et godt glid hen over huden, så risikoen for irritationer reduceres. Det betyder altså også at Proshaves Barberblade er et oplagt valg, hvis du har tendens til følsom hud.

Proshaves Barberblade kan anvendes sammen med alle DE-skrabere.

For at undgå unødig brug af plastik er al emballage produceret i pap.

En stang indeholder 20 små pakker med 5 barberblade i hver. Du får altså 100 barberblade i alt - Nok til 1 års barberinger, hvis du barberer dig hver eneste dag :-)
Specifikationer
Indhold:
100 stk.
Antal klinger:
1
Brand:
Kategori:
Varenummer:PSPSTANG