Sir Irisch Moos
Indhold
1 stk
2 stk
1 stk
2 stk
Pris
3 stk
3 stk

Sir Irisch Moos

Sir Irisch Moos er etableret i 1969 og fremstilles af Mäurer og Witz, som også står blandt andet Tabac. Sir Irisch Moss er en ikonisk tysk grooming produktlinje lavet specielt til klassisk vådbarbering.

Duften af Sir Irisch Moos er helt forskellig fra de fleste andre barberprodukter på markedet. Den har en karakteristisk og klassisk duft, der er meget ren og forfriskende. Maurer og Wirtz beskriver duften som værende en blanding af patchouli, cedertræ, og geranium toppet med citrus og rosmarin. Den friske duft bringer et stykke af Irland ind i hverdagen.

I serien finder du Barbercreme, Barbersæbe, Aftershave i både Balm og Lotion, Deodorant Spray og Deodorant Stick.

Mere om Sir Irisch Moos

Sir Irisch Moos er en duft af Irland. Den indfanger de frodige grønne bakker, synet af sol, vind og skyer. Den klassiske produktserie er meget relevant end nogensinde: Med stigende stress, øget forurening og overfyldte byer med mange mennesker. Det originale er den sjælden luksus – men med Sir Irish Moss kan den stadig findes. Den kraftfulde friske duft med sine mandlige krydrede og forfriskende duftnoter har været uændret i årtier.

Den øverste note giver en behagelig friskhed og naturlighed, mens krydrede aromatiske noter giver hjertenoten intensitet. Duften afrundes med den karismatiske duft, som indeholder særprægede trænoter, der understreger den rå, maskuline karakter. Sir Irisch Moos bringer et stykke af Irland i hverdagen.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven