Whocopied.me

Escentric 03, 100 ml.

1.150,00 kr.
Ikke på lager
Parfumeueren Geza Schoen lancerede Escentric Molecules 03-serie i 2010. De er lavet i en tid hvor Geza synes, mange parfumer var for fesne.

03-serien er markant anderledes end 01 og 02 og er ikke, hvad man forventer af Escentric Molecules.

Geza har dog holdt fast i, at 03-duftene også kun indeholder 1 enkelt molekylært stof.

Stoffet hedder Vetiveryl Acetat og er en forfinet vetiver note.

Escentric 03 en hyldest til den mere velkendte side af vetiver. Dens mørke, grønne og let eksotiske træduft. Duften består af 65% Vetiveryl Acetat og er derudover tilsat nogle rødder.

Duften åbner med en brusende friskhed – ingefærrod møder topnoter af grønne peberkorn og mexicansk lime. Hjertenotens orris-rod svøber sig i egyptisk jasmin og bløde te-noter. I basenoten blødes de bitre vetiver-noter op af rige noter af sandeltræ, cedertræ, læder og musk.

Det overordnede indtryk er krydret, men frisk og med varme balsamiske undertoner, som en klassisk Chypre-duft.

Escentric 03 er sensuel, men uden sødme – et af Escentric Molecules' særlige kendetegn. Og duftdesignerens fremragende evne til at skabe uventede associationer gør, at du måske kan fornemme en flygtig duft af ginger ale.

Duften leveres i en flot glasflakon. Det er en del af designet, at den intet låg har. Det er derfor en god idé at beholder æsken, hvis du skal have duften med dig.

Duften er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.

Bonus-info:
Emballagens grønne nuancer er inspireret af nordlys. Duften er nemlig en hyldest til det nordiske, Skandinavien og skal minde om nordnorges dybe skove.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Serie/Duft:
Escentric 03
Kategori:
Varenummer:333006