Whocopied.me

Fragt & levering på Proshave

FRAGT & LEVERING

På Proshave er du altid sikret billig fragt og hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe på dine varer. Du får med andre ord de bedste varer til en attraktiv pris - nemt, hurtigt og billigt leveret!

Billig fragt
Det koster kun fra kr. 39,- at få leveret fra Proshave. Køber du for over kr. 699,- får du gratis fragt.

Hurtig afsendelse
Vores lager pakker og sender løbende til vores privatkunder. Vi gør naturligvis alt for at levere så hurtigt som overhovedet muligt, og som kunde kan du derfor altid forvente at modtage dine varer i løbet af 1-3 arbejdsdage.

Fleksibel levering
Du kan som kunde selv vælge, om du vil have leveret dine varer derhjemme, på din arbejdsplads eller til en af Postnords eller GLS' mange afhentningssteder.

Med det samme, pakken er ekspederet og afsendt fra vores lager, modtager du en mail med trackingkode på pakken.

Med det samme, pakken ankommer til sorteringscentralen hos Post Nord Eller GLS (dette sker typisk i løbet af aftenen/natten), bliver den ankomstscannet, og du vil herefter kunne følge dens vej frem til dig.

Vær opmærksom på, at vi naturligvis først hæver betalingen på dit kort, når pakken afsendes fra vores lager.

Skal posten stille pakken hvis du ikke er hjemme?
Ønsker du at Post Nord stiller pakken til dig på et aftalt sted, hvis du ikke er hjemme, så kræver det at du har en aftale med Post Nord om såkaldt Modtagerflex, altså en form for fuldmagt, som gør at buddet ved, at de må stille pakken til dig.
Det er meget nemt at oprette via deres App. Som noget nyt, kan du nu også i App'en se et billede af hvor pakken er stillet.
Læs mere om Modtagerflex hér (Åbnes i et nyt vindue).

RETURNERING & OMBYTNING

Du har naturligvis 14 dages returret på ubrugte produkter i original og ubeskadiget emballage. Hvis du sender en eller flere varer retur til os, er det vigtigt, du pakker produkterne forsvarligt i en kraftig yderemballage, så de ikke beskadiges under transporten.

Husk at vedlægge ordrenummer og dine kontaktoplysninger (disse fremgår af den oprindelige ordrebekræftelse, så du kan blot vedlægge et print af den).

Vi anbefaler, at pakken returneres som en pakke med tracking, idet det er din sikkerhed for, at den kommer frem og udleveres til os korrekt.

Bemærk: Forsendelsen skal sendes, så den leveres til en erhvervsadresse indenfor alm. åbningstid - Vi accepterer ikke pakker leveret til pakkeshops eller posthus. Vi anbefaler derfor, at der sendes retur til os med enten Postnord eller GLS.

BEMÆRK VENLIGST - DET ER IKKE MULIGT AT OMBYTTE OG RETURNERE BRUGT BARBERGREJ OG/ELLER PRODUKTER.

Returneringer sendes til følgende adresse:

Proshave ApS
Att: Retur / Ombytning
Gunnar Clausens Vej 17 C
8260 Viby J


Ombytning til andet produkt
Hvis du ønsker at ombytte til et andet produkt, bedes du foruden ordrenummer og kontaktoplysninger notere, hvilken vare, du ønsker ombyttet til (varenummeret finder du nederst på varekortet for den pågældende vare - se eksempel indsat i bunden af siden).

Er der en difference i dit favør, tilbagefører vi den til dit betalingskort. Er produktet, der ønskes ombyttet til, dyrere end det, der byttes, fremsender vi et betalingslink, som du blot kan klikke på og gennemføre betalingen af differencen. Du kan også overføre differencen via Mobilepay til nummeret: 81730 (Proshave.dk)

Ønsker du pengene retur?
Hvis du ønsker pengene tilbage, tilbagefører vi beløbet til det anvendte betalingskort.

BEMÆRK VENLIGST - DET ER IKKE MULIGT AT OMBYTTE OG RETURNERE BRUGT BARBERGREJ OG/ELLER PRODUKTER.