Manicuresæt
Mærker
6 stk
22 stk
1 stk
5 stk
6 stk
Pris
2 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
3 stk
18 stk
Materiale
2 stk
12 stk
5 stk
1 stk
4 stk

Manicuresæt - Velplejede hænder og negle

Et manicuresæt er et must for både mænd og kvinder og er ikke til at undvære på badeværelset. Hvis du først investerer i et eksklusivt manicuresæt af høj kvalitet, kan du have glæde af det luksuriøse grej resten af livet.

Langt de fleste kvinder ved, at sådan et sæt er uundværligt. Men det er værre med mændene, da de synes, det lyder en anelse tøset. Men bare rolig: det er det altså ikke! Et Manicuresæt er - i ordets mest bogstavelige forstand - håndværktøj. Så du kan roligt gå på opdagelse i vores udvalg af manicuresæt uden at frygte for din mandighed. De fleste manicuresæt leveres i et praktisk etui af læder og er således nemt at have med i tasken, håndbagagen, i bilen eller måske bare i skuffen på badeværelset.

Vi fører manicuresæt og pedicuresæt fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Vi har samlet vores lækre sortiment nedenfor, så du kan blive inspireret til ønskesedlen eller gaveindkøbet.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven