Indhold
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
4 stk
3 stk
9 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
3 stk
1 stk
Hold
3 stk
Børstetype
2 stk
Materiale
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
10 stk
15 stk
4 stk
1 stk

Mr. Bear

Grundlæggeren af Mr. Bear, Björn Landén, lod overskægget gro, men indså hurtigt, der var mere mad i skægget end på tallerknen. Han ville derfor finde en måde, at forhindre dette på, så hans skæg kunne se flot og lækkert ud hver eneste dag. Björn kom til den konklusion, at det var svært at finde gode produkter til at tæmme skægget på den optimale måde. Han besluttede sig derfor for at lave sin egen skægvoks. Hans overskæg voksede sig dog efterhånden til et fuldskæg, og han udvidede på baggrund heraf sit produktsortiment til også at omfatte produkter, der kunne pleje og style denne skægtype. Sidenhen har produkterne fået følgeskab af endnu flere.

Mr. Bear har den dag idag en stribe af varer, der alle er 100% naturlige og ikke testet på dyr. Produkterne er håndlavet og indeholder kun naturlige ingredienser. Konceptet er at producere produkter uden brug af kemikalier, tilsætningsstoffer eller kunstigt mineralvand og olier såsom vaseline. Mr. Bear sætter således en ære i kun at anvende de bedste ingredienser, så du får kvalitet til meget skarpe priser.

Du finder plejeprodukter til dit skæg og moustache - i både olie, voks og balm - i forskellige velduftende udgaver.

PROSHAVE ER OFFICIEL DANSK DISTRIBUTØR AF MR. BEAR.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven