Whocopied.me

Mühle Edition No. 1, Barbersæt med Skraber, Barberkost og Holder til skraber, Carbon

DKK 5.115,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 20,00)
Se mere
(+ DKK 55,00)
Et barbersæt skabt til manden med de højeste standarder! Mühle edition nr. 1 er kronen på værket i Mühle samlingen. Det er smukt og meget stilfuldt!

Barbersættet har et blidt afrundet håndtag med en bred, forkromet krave, der ligger godt i hånden og giver et perfekt greb. Det er håndlavet og fremstillet i smukt forarbejdet carbon.

Carbon, også kendt som kulstof, er et element, som naturligt forekommer i en lang række former. Eksempelvis findes kulstofforbindelser i diamanter. Ingeniører er begejstrede for kulstofs anvendelse i industrien og æstetikere elsker de fine lyse refleksioner, det mørke materiale skaber.

Mühle har bearbejdet carbons fleksible fibrøse strukturer i en speciel og helt unik proces. Skaberne bliver dækket med vævning, og anbringes i en form, hvor fibrene gennemvæves og hærdes med højkvalitets harpiks i flere trin. Dette giver en skinnende overflade med nogle meget smukke og dynamiske refleksioner.

I dette sæt får du tre dele:

1. En skraber
Skraberen passer til Gillette Fusion barberblade.

2. En barberkost
Børstehårerne er i den ypperste kvalitet. Silvertip Badger er naturlige grævlingehår i en meget fin og blød kvalitet. Laver den lækreste barberskum ud af din barbercreme eller barbersæbe.

Børsten har en knobstørrelse på 23 mm.

3. En holder til skraberen.

BEMÆRK - Der følger IKKE en holder med til barberkosten i dette sæt.
Denne kan tilkøbes seperat og findes hér:
Mühle holder
Specifikationer
Materiale:
Carbon
Børstetype:
Silvertip Badger
Knobstørrelse:
23 mm.
Skrabertype:
Gillette Fusion
Kategori:
Varenummer:S 493 ED 1