Whocopied.me

nom shaving

Nom Shaving står bag en række iøjnefaldende barberkoste til en yderst rimelig og skarp pris. Barberkostene holder i årevis og bør uden tvivl have en fast plads på din toilethylde.

Barberkostene fra tyske Nom Shaving er produceret af blandt andet højkvalitetsplast og Europas fineste træ. Barberkostene findes i et væld af former og helt sikkert også i alle dine yndlingsfarver. De ni forskellige håndtag findes i tre forskellige moderne farver, og selve børstehovedet findes ligeledes i tre udgaver, som er pure badger, naturhår og de veganske black bristle.

Barberkostene har navne som ALFRED, CARL, ERIK, LASSE, MARTEN, MAX, GUSTAV, OLE, THEO og er alle fremstillet i Tyskland med brug af den mest effektive teknologi.

Det er Mühle Shaving, der står bag brandet, hvilket må siges at være et kvalitetsstempel af den bedste slags. Nom er med andre ord Hans-Jürgen Müller GmbH & Co. KGs seneste projekt. Nom er ikke kun baseret på de sidste 70 års ekspertise, men går et skridt videre og garanterer miljøvenlig produktion, der er baseret på materialer fra lokale leverandører.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE DANSKE DISTRIBUTØR AF NOM SHAVING.