Whocopied.me

Proshaves 5-trins guide til et velplejet skæg på 14 dage - Sådan gør du!

Se al skægpleje hér
Et fuldskæg kommer nemt til at se en smule tørt, kedeligt og uplejet ud, men sådan behøver det bestemt ikke at være. Med disse få simple skridt er du godt på vej til et flot, velplejet og velduftende skæg!

Følg nedenstående 5 trin - så vil du med garanti opleve et både synligt og mærkbart resultat i løbet af 10-14 dage!
Vask dit skæg med en god skægshampoo
1. Vask
Vask dit skæg med en god og plejende skægshampoo. En ordentlig skægshampoo er fremstillet, så den vasker og plejer, uden at være hård for den sarte hud i ansigtet. Skyl shampooen ud og gå videre til step 2 :-)
Se alle skægshampoo hér
Tør skægget med et håndklæde
2. Tør skægget
Tør dit ansigt og skæg nænsomt. Dit skæg skal være håndklædetørt. Kør din skægbørste eller skægkam igennem skægget, så det ikke er filtret. Det er nemmest at gøre lige efter tørring og gør det også nemmere når du skal påføre skægolien.
3. Påfør skægolie
Tag et par dråber skægolie ud i din hånd og masser det ind i skægget. Forvent at bruge 3-4 dråber til kort skæg og 6-7 dråber til et langt skæg. Foretrækker du en mere cremet konsistens, kan du påføre en skægbalm i stedet. Varm den op imellem håndfladerne, inden du påfører den i skægget. 
Se alle skægolier hér
Brug en skægkam eller skægbørste
4. Fordel olien i skægget med en kam eller børste
Sørg for at kæmme olien grundigt ind i skægget. Du kan naturligvis nøjes med at bruge dine hænder og fingre, men du kan med fordel anvende en skægkam eller en skægbørste. En skægkam eller en skægbørste gør det hele meget nemmere, giver en bedre og mere jævn fordeling af olien og dermed et bedre resultat. Kæmmer du jævnligt dit skæg med en skægkam eller en skægbørste undgår du også små knuder og skæghår der hænger sammen.
Se alle skægkamme og -børster hér
Se alle kamme og børste hér
5. Kom helt ind til huden
Sørg for at komme helt ind til til huden, så hele skægget får en tur. En god skægolie plejer også huden og mindsker kløe og irritation. Med andre ord - Glem ikke huden under skægget i din daglige rutine.
Vil du have guiden som pdf?
Klik hér for at downloade som PDF