Duft
1 stk
Indhold
9 stk
18 stk
4 stk
12 stk
15 stk
10 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
2 stk
1 stk
1 stk
Pris
10 stk
57 stk
1 stk

RazoRock

Historien om RazoRock begyndte på en italiensk ferie i 2009. Josefs svigerfar, en pensioneret italiensk barber, bad Joseph om at finde alum sten. Alum sten var på det tidspunkt vanskelige at finde i Nordamerika, men da svigerfaren ikke kunne barberer uden en, sendte Joseph bud efter sin onkel, Michael, som fandt alum sten i en lille butik i Lucca, Toscana. Michael og Josef ville undersøge stenenes kvaliteter, så de gjorde dem våde og gned dem på deres ansigter umiddelbart efter en barbering. Og de virkede! Stenene forseglede mindre rifter, tonede huden og forhindrede irritationer efter barberingen. En idé og en virksomhed var blevet skabt.

Forretningen startede som en hobby, men da Michael og Josef stiftede bekendtskab med den traditionelle vådbarbering indså de hurtigt, hvor luksuriøs og berigende barberingen med alum sten kunne være.

Italienske RazoRock har en række vådbarberingsprodukter, herunder særlige italienske barbersæber, håndlavede preshaves og aftershaves, et stort udvalg af naturlige deodoranter og meget mere. Alle RazoRocks varer er skabt på baggrund af en passion for Italien og italiensk kvalitets produkter.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven