Indhold
1 stk
1 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Hold
1 stk
2 stk
Skrabertype
1 stk
Knobstørrelse
1 stk
Børstetype
1 stk
Pris
4 stk
11 stk
3 stk
1 stk
1 stk

The Holy Black

Det bliver ganske enkelt ikke mere maskulint end dette. Whisky, krydderier og krudt. Produkterne fra amerikanske The Holy Black er sendt direkte fra en kult barbersalon i New Yorks smalle gader - og er nu landet på Proshave.

Mærket er inspireret af traditionelle barbershops og barbersaloner. Stefan Vincent, der står bag virksomheden, havde en bedstefar som var barber i Brooklyn. Da Stefan var gammel nok, arvede han alt det fantastiske barbergrej. Han lærte at bruge udstyret og begyndte at samle på vintage skrabere. Han blev hurtigt tilhænger af den klassiske vådbarbering og blev draget af dens paralleller til en svunden tid.

Stefan afprøvede utallige barbersæber, barbercremer og aftershaves i jagten på den perfekte barbering. Han begyndte også at eksperimentere med at lave sine egne produkter ud af uparfumerede cremer og æteriske olier. Til sidst tog han skridte videre, og besluttede sig for, at andre også skulle have glæde af hans produkter. Han skabte derfor The Holy Black i 2013.

Produkterne leder tankerne mod en traditionel barbersalon. Duftene er baseret på de oprindelige formler fra gamle klassikere - og designet oser af retro, men har et moderne twist. I sortimentet finder du blandt andet den populære snake oil, barbercreme, aftershave, ansigtscreme, hårvoks i forskellige varianter, bodybar, skægbalm, de-skraber, barberkost og shavette af meget høj kvalitet.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF THE HOLY BLACK.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven