Mærker
1 stk
14 stk
7 stk
3 stk
2 stk
12 stk
4 stk
9 stk
8 stk
6 stk
2 stk
4 stk
1 stk
4 stk
3 stk
2 stk
1 stk
Pris
5 stk
60 stk
10 stk
1 stk
Indhold
1 stk
7 stk
23 stk
2 stk
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
6 stk
4 stk
1 stk
5 stk
2 stk
6 stk
1 stk
1 stk
10 stk
Hold
17 stk
6 stk
28 stk

Voks & Styling

Følelsen af at have en lækker frisure er en forudsætning for, at du har det godt. Her på siden har vi samlet vores udvalg af stylingprodukter til håret, så du altid kan sætte frisuren præcis, som du ønsker. På Proshave sætter vi en stor ære i at sælge hårvoks og stylingprodukter af høj kvalitet til skarpe priser.

Vi har en opfattelse af, at for mange mænd vælger den forkerte hårvoks. Derfor kan du nederst på siden læse mere om, hvilken voks, der passer til dit hårs struktur og tykkelse.

Der findes dog også andre måder at style din frisure på end blot at bruge hårvoks. Nedenfor har vi samlet alternative produkter til hårstyling, du kan have brug for, når håret skal sættes eller plejes. Vi har alle forskelligt hår og forskellig hårtype, og det er dermed også individuelt hvilket stylingprodukt, du foretrækker. Hårstyling giver dig mulighed for at sætte håret præcis du ønsker. Uanset om du foretrækker at bruge hårcreme, hårgelé, hårspray eller hårvoks, kan du med garanti finde lige netop dét, du søger i vores sortiment. Vi tilbyder en række anerkendte mærker, der producerer varer af meget høj kvalitet. Prøv eksempelvis en gele, mousse eller hårlak, som giver frisuren en anderledes tekstur og finish.

Mere om Voks & Styling

Vores beskrivelser på produkterne giver dig den helt rigtige vejledning til hvilket produkt, der vil passer perfekt til dit hår.

Vi vil nu guide dig til, hvilken voks, der er bedst til dit hårs skruktur og tykkelse:

- Hvis du har kort og tyndt hår med potentiale til at stritte, anbefaler vi dig en mat voks med masser af hold. Det gør, at håret bliver siddende hvor det skal hele dagen.

Hårvoks til kraftigt hår


- Har du derimod kort og tykt hår er en fiber voks et godt bud på den ultimative voks til dig. Fibrene er ofte baseret på vand, hvilket gør en voks af denne type nem at vaske ud. En fiber voks giver et stærkt hold og en smule glans, så dit hår altid ser lækkert og velplejet ud.

- Har du længere hår, bør du fravælge vokse med alt for stærkt hold, da det er umuligt at arbejde med og svært at vaske ud. I stedet anbefaler vi dig en udgave med mindre hold og mere shine, der typisk har et varernavn, som hedder noget med forming, molding eller pomade.

- En pomade er et fantastisk produkt til mænd med meget langt hår, som ønsker at kaste det bagover, eller frisere det meget tæt. En pomade indeholder desuden masser af glans og forhindrer som bonus at håret tørre ud.

Du finder voks og styling fra eksempelvis American Crew, Mr Natty, RedOne, Neville, Baxter Of California og mange flere.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven