Whocopied.me

Abbate Y La Mantia Aftershave, Marduk, 100 ml.

270,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Abbate Y La Mantia Aftershave Lotion, Marduk, 100 ml: Luksus og velvære efter barberingen!

Oplev magien af Abbate Y La Mantia Aftershave Lotion, Marduk - Den efterlader ikke kun en behagelig duft, men også en dyb fornemmelse fra kontakten med naturlige elementer.

Den aktive formel i denne aftershave lotion gør brug af safran pistil ekstrakt som en naturlig desinfektant, der genskaber mikrocirkulation. Den har en oliebaseret mikrofilm effekt, der fungerer som en reel barriere mod forurenende elementer og UV-stråler, hvilket yder ekstra beskyttelse til din hud.

Abbate Y La Mantia Aftershave Lotion, Marduk, 100 ml, er ikke blot en almindelig aftershave, men et luksuriøst ritual efter barberingen, der giver en dyb følelse af velvære.

Marduk-serien fra Abbate Y La Mantia er en duftoplevelse af styrke og mystik. Hvert produkt i serien indfanger essensen af en kraftfuld og gådefuld karakter og er skabt til den moderne mand, der ønsker en duftoplevelse, der udstråler styrke og forførelse.

Marduk Aftershaven har en kraftfuld og sensuel duft, der åbnes med intense noter af sort peber og safran.

Forkæl dig selv med denne unikke formel, der kombinerer naturlige elementer med højtydende pleje.
Specifikationer
Indhold:
100 ml.
Ingredienser:
Aqua, Alcohol*, Glycerin, Crocus Sativus (Saffron) Stigma Extract*, Parfum**, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Spirulina Platensis Extract, Tocopherol, Allantoin, Ascorbic Acid, Benzyl Alcohol, Ethylhexyl Glycerin. *from organic farming / from organic farming **hypoallergenic / hypoallergenic
Kategori:
Varenummer:AYLM013