Barbersæt - barbering på klassisk vis

Hér finder du alle de lækre gammeldags barbersæt til mænd. Vi er meget stolte af at fortælle, at vi forhandler de aller bedste barbersæt på markedet fra nogle af verdens førende producenter.

Fordelen ved at investere i et "gammeldags" barbersæt er, at det indeholder alt, du skal bruge, for at opnå en ultimativ barbering. Med et barbersæt har du din egen eksklusive barbersalon hjemme på badeværelset. Med et af de komplette sæt har du præcis, hvad du behøver for en tæt og komfortabel barbering. Når du køber et sæt opnår du desuden en fordelagtig pris med ekstra stor besparelse.

Du finder barbersæt, der indeholder håndlavede, klassiske DE-Skraber (safety razor) eller almindelige Flerklinge Skabere, der passer til dine Gillette Barberblade. Barberkoste med forskellige grader af grævlingehår, hvad end du foretrækker naturlige badger eller en kunstbørste af højeste kvalitet. En barberkost virker exfoilerende på huden og løfter samtidig skægstubbene, så barberskummet kan komme ind under de små hår. Det sikrer dig, at skummet kan trænge ind og blødgøre både skæg og hud, så din skraber får fat i selv de mindste hår. Det betyder, at du får en glat og tæt barbering hver gang.

Du kan se hele vores store udvalg af barbbersæt herunder med det samme. Hvis du gerne vil læse lidt mere omkring vores udvalg, så kan du nederst på siden læse endnu mere, om disse fantastiske produkter.
Proshave Startsæt, Refresh
Forkæl dig selv med et lækkert startsæt.
Proshave Startsæt 1, Refresh - Begynder
Et rigtig godt startsæt til begynderen.
Proshave Startsæt 2, Refresh - Avanceret
Samlet sæt til dig, der vil prøve en rigtig barbering.
Proshave Startsæt 3, Refresh - Feinschmecker
Sæt feinschmeckeren, der vil have en perfekt barbering.
Mühle Gaveæske med Barbersæt, Barbercreme og Håndklæde, Rytmo
Æske med Barbersæt, Barbercreme og Håndklæde.
Før DKK 1.195,00
Mühle Barbersæt med DE-skraber (åben kam), Barberkost og holder, Traditional
Håndtag i krom. Barberkost i Silvertip Badger. Skaber med åben kam.
Mere om barbersæt til mænd