Indhold
6 stk
9 stk
Knobstørrelse
3 stk
1 stk
Børstetype
1 stk
1 stk
Materiale
1 stk
Pris
6 stk
12 stk
4 stk
1 stk

Fine Accoutrements

I 2005 læste Todd Cerami en inspirerende artikel om fordelene ved en traditionel vådbarbering. Han blev straks tiltrukket af ideen om at barbere sig på en måde, der var både billige og mere effektiv end masseproducenternes alternativ. Han fandt hurtigt ud af, at fordelene ved en klassisk barbering ændrede hans daglige barberingsritual fra at være en opgave til at være en sand fornøjelse.  

Todd var især vild med den forfriskende, kølende fornemmelse, han fik ved at bruge aftershave splash. Efter at have prøvet et utal af aftershaves på markedet gennem flere år, besluttede han at starte sin egen produktion af aftershaves. Og det er der kommet 6 velduftende aftershaves ud af! Mr. Fine’s aftershaves har en kølende og forfriskende effekt på huden. De har hver sin lækre, maskuline duft, der leder tankerne mod en barbering i en ægte barbersalon.

Proshave kan som den første forhandler i Danmark, tilbyde de fantastiske produkter fra amerikanske Fine. Du finder både Aftershave, Barbersæbe, Sæbeskåle og lækkert barbergrej

Historien om Fine

I 2005 læste Todd Cerami (Mr. Fine) en fængende artikel om fordelene ved en traditionel vådbarbering. Hans konstante søgen efter gode investeringsmuligheder blev straks tiltrukket af ideen om at barbere sig på en måde, der både var billige og mere effektiv end masseproducenternes alternativ.

Mr. Fine gik straks i gang med at undersøge vådbarberings universet yderligere. Han fandt hurtigt ud af, at fordelene ved en klassisk barbering overskred hans forventninger. Det var ikke bare billigere og mere effektivt – men det forvandlede hele barberingsoplevelsen fra en opgave til en sand fornøjelse.

Han fortsatte med at eksperimentere med traditionelle produkter til barbering og indså hurtigt, at han var aller mest hooked på forskellige aftershave splash. De vidunderlige dufte og den forfriskende kølende fornemmelse var grunden til, at barberingsoplevelsen var unik og tilfredsstillende på en måde, han ikke før havde mærket.

Den enkle nydelse førte til en lille besættelse, da Mr. Fine købte et utal af forskellige aftershaves til prøve. Men det var ikke før han prøvede Alt-Innsbruck (en berømt østrigsk aftershave), at han fandt frem til, hvor god en aftershave kunne være. Selv om den blev lavet med kun fire ingredienser, havde den en helt rigtig mængde af alt. Inspireret af denne tilsyneladende enkelhed besluttede Mr. Fine at genskabe sit favorit produkt – men på sin egen måde.

Efter flere år fandt han til sidst en formulering, han var helt tilfreds med. Og nu var brandet Fine en realitet. Det hele begyndte med, at han sendte 10 gratis prøver til medlemmer af Wicked Edge forummet på Reddit.com. Herfra blev brandet spredt via mund til mund og Fine oplevede eksplosiv vækst.  
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven