Whocopied.me

BaKblade

BaKblade står bag den førende rygskraber på markedet. En innovativ skraber, der giver dig mulighed for let at barbere hårene væk fra din ryg, så ryggen bliver lækker og glatbarberet. BaKblade er den ultimativt bedste løsning, når du skal fjerne hårene på din ryg - metoden er ikke kun smertefri, men er også langt hurtigere og meget billigere end dens alternativer. Glem alt om voksbehandling, hårfjerning med laser og barbering med en lille, almindelig skraber.

BaKblades patenterede skraberhoved er 8 cm. bredt og er lavet sådan, at du nemt kan fjerne hår fra både arme, skuldre og ryg (og alle andre større arealer på kroppen) uden at skære dig. BaKblade har et meget langt skæfte og et fleksibelt håndtag, som gør, at du ikke længere skal have kæresten, konen eller kosmetologen til at hjælpe dig med rygbarberingen. Nu kan du nemlig nå alle de områder med hår, som du aldrig før har kunnet fjerne selv.

BaKblade kræver ikke barberskum, barbersæbe eller lignende. Din hud er nemlig beskyttet af nogle små takker, der bevirker, at selve bladet ikke kommer i direkte kontakt med din hud. Endnu en fordel ved BaKblade  er, at den både fungerer våd og tør. Du kan derfor barbere din ryg under bruseren, hvis du foretrækker dette.

BaKblade 2.0 Shaver
Fjern let kropsbehåring på fx ryg og skuldre med denne bodyshaver.
BaKblade 2.0 Elite Shaver, Back & Body
Fjern let kropsbehåring på fx ryg og skuldre med denne bodyshaver.
BaKblade 2.0 Barberblade, 6 stk.
6 x Barberblade til BaKblade Bodyshaver.
BaKblade 2.0 Barberblade, 12 stk.
12 x Barberblade til BaKblade Bodyshaver.
BaKblade Sæt, 2.0 Shaver & Barberblade
BakBlade Bodyshaver & 6 stk. Barberblade.
BaKblade Sæt, 2.0 Elite Shaver & Barberblade
BakBlade Elite Bodyshaver & 6 stk. Barberblade.