Mario Lorenzin 1975

Mario Lorenzin startede allerede som barberlæring i en alder af 11 år, og to år senere blev han udlært frisør i Treviso, Italien. Mario Lorenzin begyndte meget tidligt herefter at tabe sit hår, hvilket gjorde ham skeptisk overfor moderne, syntetiske hårplejeprodukter.  

Ligesom mange andre barberer havde han hørt rygter om, at en traditionel formel baseret på radicchio planten fra lokalområdet, skulle holde håret sundt og velplejet. Lorenzin brugte derfor 7 år på at finde opskriften, læse ældgamle bøger og besøge laboratorier. Arbejdet viste sig heldigvis at bære frugt, da han endte ud med en radicchio-baseret hårkur, der kunne påvise rigtig gode resultater for håret og hovedbunden. Radicchio planten er anerkendt for at styrke og pleje håret, øge hårvæksten samt minimere og forebygge irritationer, kløe og lignende i hovedbunden.

Senere hen udviklede han en række andre hårplejeprodukter til både kvinder og mænd herunder shampoo, hårvoks og hårolie samt en bodywash til kroppen. I 2014 blev sortiment udvidet med en serie bestående af skægpleje, som er fremstillet af radicchiosalat og helt naturlige olier. De effektive produkter er alle håndlavet i Italien, og købes hér på Proshave.

PROSHAVE ER OFFICIEL DANSK DISTRIBUTØR AF MARIO LORENZIN 1975.
Mario Lorenzin 1975 Beard Shampoo, Respiro, 50 ml.
Effektiv skægshampoo til den kompromisløse mand.
Mario Lorenzin 1975 Beard Oil, Rugiada, 50 ml.
Helt fantastisk skægolie. Muligvis din nye favorit.
Mario Lorenzin 1975 Beard Kit
Med skægshampoo, skægolie og skægbørste.
Mario Lorenzin 1975 Natural Hair Lotion, Radicchio, 100 ml.
Effektiv hårkur. Forhindrer hårtab, forbedrer hovedbunden mm.
Mario Lorenzin 1975 Hair Oil, Incanto, 100 ml.
Hårolie, der plejer, nærer og beskytter optimalt.