Indhold
2 stk
3 stk
2 stk
7 stk
1 stk
6 stk
1 stk
7 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
2 stk
9 stk
1 stk
Hold
2 stk
2 stk
2 stk
Skrabertype
1 stk
Børstetype
1 stk
2 stk
Materiale
1 stk
Pris
6 stk
34 stk
11 stk
2 stk
4 stk
4 stk
2 stk
1 stk

Baxter Of California

Baxter Of California har siden virksomheden blev grundlagt i 1965 produceret lækre hudplejeprodukter og barberprodukter til mænd. Baxter Finley fra Beverley Hills er grundlæggeren bag firmaet. Rigtig meget er sket siden da. Idag er virksomheden ejet af Jean-Pierre Mastey, der traditionen tro fortsætter med at producere avancerede og maskuline produkter til mænd, der virker!

Resultaterne taler for sig selv: Nomineret i 9 kategorier og vinder af de 8 i MenEssentials Consumer Choice Grooming Award.

Baxter er banebrydende indenfor en bred vifte af produkter, der er skræddersyet til en mands behov. Efter mange års forskning, har det vist sig, at huden er skabt forskelligt fra person til person. De effektive og plejende produktserier opfylder mænds behov for intensiv pleje. Designet er lækkert, minimalistisk og oser af maskulinitet.

PROSHAVE ER OFFICIEL DANSK DISTRIBUTØR AF BAXTER OF CALIFORNIA.

Mere om Baxter Of California

Dette brands koncept er enkelt: De holder sig til de gamle traditioner, men er high-tech i praksis.

Produktserien omfatter blandt andet Deodorant, Rensende bodybar, Ansigtsvask, Ansigtsscrub, Toner, Ansigtsmaske, Ansigtscreme, produkter til barbering - og massevis af andre lækre varer!

Vi er stolte over at fortælle, at vi på Proshave fører hele sortimentet af Baxter Of California.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven