Indhold
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
3 stk
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk
Pris
17 stk
4 stk

Speick

Den familieejede virksomhed, Speick Natural Cosmetics, fejrede i 2013 sit 85 års jubilæum. Speick er nu i sin tredje generation og forvaltes af Wikhart Teuffel, barnebarn af grundlæggeren Walter Rau.

Målet for Speick har hele tiden været det samme: At udvikle naturkosmetik og naturlige produkter, med blik for sundhed, vitalitet og naturlig skønhed.

Produkterne er baseret på den medicinske plante Speick, som er kendt for sin beroligende og plejende egenskaber. Man ved, at olien fra Speick-plantens rødder har været anvendt til hudpleje af de gamle egyptere helt tilbage i 500 år f.Kr. Speick Natural Cosmetics er den eneste producent i verden, der producerer produkter, som indeholder det unikke ekstrakt fra Speick planten.

Du finder alt du skal bruge for en behagelig barbering – barbersæbe, barbercreme, barberskum, aftershave – samt plejende og fugtgivende produkter til krop og ansigt.

Mere om Speick

I 1958 observerede grundlæggeren, Walter Rau, at miljøet påvirker vores hud og han startede derfor med at udvikle naturkosmetik og -produkter.

Speick planten blev allerede brugt til medicinske formål i det 10. århundrede. Lægen Galen helbredte kejser Marc Aurel, som havde maveproblemer, med Speick. Speick var sin vægt værd i guld og blev senere udsat for høje skatter. Speick blev eksporteret til Tyrkiet, Syrien, Marokko og Sudan, indtil begyndelsen af det 20. århundrede. I 1936 blev Speick truet af udryddelse og blev placeret under beskyttelse. Med det, Speick straks mistet sin økonomiske betydning og sank i glemmebogen.

I produkterne kombineres Speick ekstrakt med andre ingredienser og indeholder eksempelvis også alger og silica kombineret med frugtagtig duft af æteriske olier.

Speick bruger råvarer fra biologisk reguleret dyrkning, arbejder med naturlige duftstoffer, æteriske olier, og kun med naturlige konserveringsmidler. Speick producerer også sine egne planteekstrakter og har aldrig testet på dyr.

Den lille familievirksomhed har siden sin begyndelse udviklet, produceret og distribueret nær Stuttgart. Nogle af trinnene i fremstillingsprocessen er stadig udført i hånden, da Speick ikke ønsker at forlade den enkelte produktionsproces til fordel for maskiner.

Miljømæssige og sociale kriterier spiller en central rolle i udvælgelsen af Speicks råvarer og emballage. Virksomheden tilstræber hovedsagelig at arbejde med partnere fra regionen for at undgå lange transportafstande samt at styrke det lokale økonomiske system.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven