Whocopied.me

Optjen 10%* på bestillinger som medlem af Proshave's kundeklub. 
Det er gratis og uforpligtende! 

Se alle fordele og betingelser nederst på siden.


Om Proshaves Kundeklub:
Optjen 10% bonus på dine ordrer*!

Som medlem af Proshaves kundeklub optjener du 10% i bonus på dine ordrer*.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig.

For at optjene din bonus, skal du huske at logge på inden du handler. Vores bonussystem håndteres automatisk og bonus kan ikke tilskrives med tilbagevirkende kraft, hvis du har glemt at logge ind.

*BEMÆRK VENLIGST:
- Visse produkter kan være udeladt af bonusoptjening - dette vil i så fald fremgå tydeligt af varekortet.
- Opsparede bonuspoint har en automatisk udløbstid på 12 måneder.

Din bonus genereres når din ordre bliver afsendt fra lageret, og det er først når pakken er afsendt og betalingen hævet, at det optjente bonusbeløb vil fremgå under punktet "Kundeklub".

Når du handler, vil den opsparede bonus fremgår som en linje i checkout og her kan du vælge at indløse.

Adgang til Proshaves forum
Dit brugernavn og password giver desuden adgang til Proshaves forum, hvor du kan stille spørgsmål samt udveksle erfaringer om produkter og teknik mm. Hér finder du inspiration og gode tips fra andre brugere

Nyhedsmail
Opretter du dig som bruger af vores kundeklub, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsmail og accepterer vores samtykkeerklæring (se nedenfor). Hér vil du modtage særlige tilbud kun for medlemmer af Proshaves kundeklub. Kundeklub medlemmer er de første til, at høre om nyheder, skarpe tilbud, brugbare guides og meget andet. Alt sammen med formålet, at sikre dig en perfekt barbering, et hulens lækkert skæg eller en velsoigneret hud. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsmails, og fortsætte som bruger af vores kundeklub!

Samtykkeerklæring

JA TAK, Proshave ApS (- CVR: 32671144), herefter omtalt " Proshave  ApS" må gerne kontakte mig med nyheder; mulighed for deltagelse i konkurrencer; der vedrører salg af produkter til barbering og personlig pleje og andre relaterede produkter og services fra Proshave  ApS, via E-mail. Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage med virkning for fremtiden via enhver fremsendt meddelelse eller ved at kontakte Proshave  ApS på info@proshave.dk. Kommer der fremover andre relevante produkter eller måder at kommunikere på, må Proshave ApS benytte dette samtykke til at spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke.    

Når vi sender dig markedsføring som beskrevet ovenfor, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger samt om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger i Proshave ApS ved at klikke her https://www.proshave.dk/privatlivspolitik-og-databeskyttelse.aspx.