Mondial Shaving

Mondial Shaving står bag en bred vifte af italienske, håndlavede barberprodukter og barbergrej i den absolutte topklasse. Både materialer og ingredienser er nøje udvalgt, så produkterne i sortimentet lever op til de høje standarder, der er sat.

Den dynamiske virksomhed med base i Firenze, Italien, har stor passion og viden inden for den ultimative barbering. Mondial har i nu fire generationer produceret produkter med samme lidenskab som da det hele begyndte i 1908. Rent faktisk betragtes Mondials barberkoste som nogle af de bedste i verden. Hvert produkt fra Mondial er et lille mesterværk, hvor ingenting er overladt til tilfældighederne. Og det er ikke tilfældigt - for Mondial har et mål om at fortsætte med at levere den højeste kvalitet på markedet.

Mondial ønsker at skabe en fantastisk barberingsoplevelse gennem de produkter, de producerer. Deres kunder skal mærke, at både barbergrej og produkter forsøder tilværelsen og gør barberingen til alt andet end end kedelig rutine. Det handler om forkælelse, om at sætte pris på de små fornøjelser og om at starte dagen på aller bedste vis.

I sortimentet finder du alt til din barbering - både preshave, barbercreme, barbersæbe, barberskum, aftershave, skraber og barberkost. Derudover omfatter produkterne dufte, håndsæbe, showergel og fantastisk skægpleje af ekstrem høj kvalitet.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF MONDIAL SHAVING.
Mondial Antica Barberia Barbercreme i plasticskål, 150 ml.
Lækker barbercreme, der giver optimal pleje. Traditionel fast form.
Mondial Antica Barberia Barbercreme, Original Citrus, 1000 ml. (Salon)
Super lækker barbercreme i traditionel fast form. Salonstørrelse.
Mondial Antica Barberia Cologne, Original Citrus, 100 ml.
Liflig, lækker og forfriskende duft af citrus og cedertræ.
Mondial Antica Barberia Barbercreme, Original Talc, 1000 ml. (Salon)
Super lækker barbercreme i traditionel fast form. Salonstørrelse.
Mondial Antica Barberia Cologne, Original Talc, 100 ml.
Delikat, maskulin og frisk duft med aromatiske noter.