Indhold
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
9 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
1 stk
5 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
8 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Hold
8 stk
2 stk
2 stk
Pris
26 stk
24 stk
5 stk

Pinaud Clubman

Her på siden har vi samlet de fantastiske Clubman produkter fra franske Pinaud. Pinaud tilbyder en bred vifte af toiletartikler og plejeprodukter til mænd.

Det hele startede tilbage i 1810, hvor Edouard Pinaud åbnede butikken The House of Ed Pinaud i Paris. Her solgte han blandt andet parfume, barbersæbe, creme og massevis af andre pleje- og skønhedsprodukter. Og det var en stor succes! Faktisk blev han parfumeleverandør til Napoleon den 3.’s hof og skabte en speciallavet parfume til den ungarske hær.

Han valgte herefter at lancere sit eget brand, Clubman, som hurtigt blev et kendt navn i Frankrig og uden for landets grænser. Med serien Clubman skabte Pinaud en linje af produkter til den kvalitetsbevidste mand. Serien findes i dag i stort set alle barbershops i USA. Clubman-produkterne oser af Frankrig og fungerer som brandets uofficielle ansigt udadtil. Serien er meget populær og har vundet stor, international anerkendelse.

Produktserien har udviklet sig en del siden det hele begyndte. Udvalget spænder nu over verdensberømte aftershaves, barberolie, barbersæbe, barbercreme, cologne, hårtonic og produkter til pleje af skæg som eksempelvis skægbalm og skægolie.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven