Barberskum
Mærker
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
8 stk
3 stk
1 stk
1 stk
Duft
1 stk
Pris
15 stk
4 stk
1 stk
Indhold
4 stk
1 stk
5 stk
1 stk
5 stk
2 stk
2 stk

Barberskum

Brug en lækker barberskum på de dage det skal gå stærkt, men hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med en ordentlig barbering. En barberskum på flaske har den store fordel, at den er klar til brug. Du skal hverken skumme den op med hænder eller barberkost, men kan blot påføre den direkte i ansigtet. Du opnår altså en tæt og behagelig barbering uden yderligere forberedelser.

En barberskum er især god til dig, der ofte er på farten eller tit ender med at have rigtig travlt om morgenen.

De barberskum du finder nedenfor, er beriget med lindrende, plejende og fugtgivende ingredienser. Produkterne beskytter med andre ord din hud under din daglige barbering, så du undgår rødme, irritationer og razor burn. I sortimentet finder du Barberskum til alle hudtyper uanset om du har tendens til sart hud, tør hud eller blot har en helt normal hudtype. Vi har blandt andet barberskum uden parfume, barberskum uden parabener, barberskum der køler og opfrisker huden samt barberskum som effektivt modvirker irritationer. Nogle er uden duft, mens andre har en mild duft, der giver velvære under barberingen og efterfølgende fordufter, så du kan påføre din yndlings aftershave.

Er du i tvivl om, hvilken barberskum du skal vælge?
Vi kan varmt anbefale dig at prøve de lækre, italienske barberskum fra Proraso. Prorasos barberskum er ikke som supermarkedets billige udgave, der forsvinder så snart det kommer i kontakt med huden eller med vand. Prorasos barberskum har derimod en lækker, tyk og cremet konsistens, som bliver på huden under barberingen. Du behøver derfor ikke påføre mere end ét enkelt lag.

Prorasos barberskum findes i 5 varianter, der alle kan købes til en meget lav pris: Den grønne med forfriskende eukalyptus og mentol, den beroligende hvide til sensitiv hud, den røde til dig med kraftige skægstubbe, den blå der er ekstra beskyttende og den nærende gule, som dufter helt fantastisk af kakao og smeasmør.

Mondial laver også nogle fantastiske barberskum i den lidt dyrere ende. Takket være barberskummets aktive ingredienser, er du sikret en blød og fløjlsagtig mousse konsistens, som er yderst fugtgivende.


Sådan bruger du en barberskum:
Tryk lidt af din favorit barberskum ud i hånden og massér det ind i skægget. Lad det sidde et øjeblik, så det kan trænge ind og blødgøre skægstubbene. Herefter er du klar til at gå igang med din skraber. Husk at afslutte med en aftershave, for at undgå irritationer og skægpest.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven