Barberskum
Mærker
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
9 stk
3 stk
1 stk
Duft
1 stk
1 stk
Pris
15 stk
5 stk
1 stk
Indhold
3 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
5 stk
2 stk
3 stk

Barberskum

Brug en lækker barberskum på de dage det skal gå stærkt, men hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med en ordentlig barbering. En barberskum på flaske har den store fordel, at den er klar til brug. Du kan altså opnå en tæt og behagelig barbering uden yderligere forberedelser, da du hverken skal skumme den op med hænder eller barberkost inden brug.

Du er således sikret en ultimativ barbering, selv når du er på farten eller har travlt om morgenen. Beriget med lindrende, plejende og fugtgivende ingredienser, dulmer den berberingens rødme, så du slipper for tør og irriteret hud.

Vi opfordrer dig til at prøve en barberskum fra italienske Proraso. Den er virkelig lækker og prisen er upåklagelig. Prorasos barberskum fåes i fem versioner: Eucalyptus & Menthol som er opfriskende, Aloe & Grøn the til følsom hud, Sandeltræ som er ekstra fugtgivende samt Aloe Vera & E-vitamin, som beskytter din hud.

Som alterativ til barberskum kan du også overveje en barbergel eller barberolie.

Mere om Barberskum

Anvendelse: Tryk favorit barberskummet ud i hånden og massér det ind i skægget. Lad det sidde et øjeblik, så det kan trænge ind og blødgøre skægstubbene. Herefter er du klar til at gå igang med din skraber. Husk at afslutte med en aftershave, for at undgå irritationer og skægpest.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven