Whocopied.me

Top 10 Aftershave

De 10 mest populære aftershaves

I denne varegruppe har vi samlet de 10 mest populære aftershaves.

Når du vælger en aftershave, er det vigtigt, du afgør, om du vil have én med alkohol eller én uden alkohol. Har du sensitiv, følsom eller tør hud anbefaler vi dig at bruge en aftershave uden alkohol.

Du finder de mest populære aftershave i mange forskellige dufte, men også i udgaver helt uden parfume. På Proshave har vi med garanti din nye favorit, som du vil elske at afslutte din daglige barberings-rutine med.

Klik hér for at se hele vores udvalg af  Aftershaves.

Aftershave Lotion eller Aftershave Balm?

Blandt de bedst solgte aftershave finder du både aftershave lotion, aftershave balm, aftershave gel og aftershave creme.

Aftershave lotion, også kendt som splash, er den helt tradtionelle udgave. Det er en alkoholbaseret væske, som du påfører dit ansigt efter barbering. Den har en antiseptisk virkning, som forhindrer infektion og irritation - og har desuden en opfriskende samt opstrammende effekt på ansigtet og porerne. Ulempen ved en lotion er, at den godt have svie en smule, når du anvender den.

En balm, gel eller creme indeholder flere plejende ingredienser end en lotion. De er uden alkohol og har fugtgivende og plejende egenskaber som en dagcreme. Det betyder, at du ikke behøver bruge en creme efterfølgende.