Floïd
Indhold
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
2 stk
Pris
1 stk
7 stk
3 stk

Floïd

Her finder du alle de lækre produkter fra Floïd, der gør din barbering til en sand fornøjelse.

Siden 1932 har grooming mærket Floïd stræbt efter at forstå rigtige mænd. Målet har ikke blot været at skabe produkter, men at tilfredsstille mænds efterspørgsel og behov ud fra to krav: kvalitet og bekvemmelighed. Næsten 80 år senere fortsætter Floïd med at være prototype af karakter, autenticitet, originalitet og elegance. Det er ikke så mærkeligt, at brandet er blevet et af de mest kendte og værdsatte generation efter generation.

Idag mere end nogensinde før, har virksomheden fortsat et mål og at opdatere og forbedre produkterne - dog med den samme rodfæstede essens. Det nyeste sortiment fra Floïd dækker alle de behov, en rigtig mand har i forbindelse med sin barbering. Du finder blandt andet barbergel, barberskum, aftershave lotion, aftershave balm, eau de toilette og shampoo i den lækre produktserie.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF FLOÏD.

Mere om Floïd

Du har flere valg, når det kommer til, hvilket produkter du ønsker at påføre huden, inden du skal igang med din skaber. Du kan vælge mellem en Barberolie, Barbergel eller en klassisk barberskum - konsistensen er den afgørende forskel. Når du har barberet dig, er det tid til at påføre en lækker afterhave. Hér står valget mellem en klassisk Aftershave lotion, en mild Aftershave lotion, der reducerer irritationer eller en hurtigt absorberende og alkohol-fri Aftershave Balm. Alle disse har en moderne og maskulin duft, der passer perfekt til en frisk og trendy mand.

Floïd sortimentet omfatter desuden forskellige typer shampoo, som ligeledes har en skøn og maskulin duft. Du finder produkter fra brandet til enhver smag og enhver gentleman.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven