Whocopied.me

Pitralon

Pitralon er synonym med tradition og tydelig kvalitet. På trods af en historie, der går tilbage til 1927, appellerer mærket stadig til moderne mænd, der vil have autentiske produkter af høj kvalitet og til en god pris.

Da Pitralons første produkt blev lanceret af Karl August Linger, var personlig hygiejne netop blevet et emne, man talte om i samfundet. Det første produkt var en Eau de Toilette med en stærk antiseptisk virkning, ligesom en traditionel aftershave.

Siden hen er der tilføjet flere aftershaves – og pre-shaves – til sortimentet. Hvad enten du vælger Pitralon Classic, Pitralon Original eller Pitralon Polar, er du sikret en perfekt start og afslutning på din daglige barbering. Alle produkterne i serien indeholder maskuline duftnoter af cedertræ, som passer perfekt til alle mænd, der sætter pris på traditioner.

Produkterne fremstilles stadig den dag i dag efter de oprindelige opskrifter. Produktionen i Tyskland sætter en ære i at fremstille barberingsprodukter, der mindsker urenheder, desinficerer huden, gør huden elastisk og glat, åbner blokerede porer og forhindrer fedtet hud.

Pitralon Classic Preshave, 100 ml.
Beskytter huden og forhindrer irritationer.
Pitrell Preshave, 100 ml.
Giver en ultra tæt barbering. Kan også bruges til barbermaskine.