Proshave
Indhold
1 stk
Børstetype
4 stk
4 stk
Materiale
2 stk
1 stk
2 stk
1 stk
Pris
3 stk
3 stk
6 stk
3 stk

Proshave

På Proshave elsker vi at bruge lækkert barbergrej og tilbehør, som gør barberingen til en sand fornøjelse. På baggrund af vores erfaring med værktøj til barbering, har vi designet vores egne produkter, så du kan få det bedste grej til en meget skarp pris!

Vores Scuttle er lavet til feinschmeckeren, der ønsker varmt barberskum til hele barberingen. Det er luksus ud over alle grænser og leder tankerne mod en barbering i en rigtig barbersalon. Vi har også lavet et beskyttelsesrør til din barberkost, så du altid kan tage børsten med dig, uden at den bliver beskadiget i toilettasken.

Vi har naturligvis også lavet en række fantastiske produkter til ham med skæg. Vores skægsaks er lavet i rustfrit stål af en meget høj og slidstærk kvalitet. Vores skægbørste er lavet i to forskellige varianter, nemlig med boar og veganske fibre. Derudover har vi fået produceret en beard cape (også kaldet skægkappe), som opsamler dine skægstubbe, når du trimmet skægget. Med den på undgår du skæghår over hele badeværelset.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven