Whocopied.me

Look at me

Look at me er et lækkert koreansk beautybrand, som du næppe vil gå glip af. Udvalget består af alt fra de populære sheet masks til eksfolierende fodmasker og øjenmasker. Et væld af produkter til at opgradere hudplejerutinen eller blot til ren selvforkælelse.

Fænomenet K-beauty dækker over den koreanske hudplejerutine, som kvinderne i Asien sværger til, og man forstår hurtigt hvorfor, efter at have prøvet disse særdeles fugtgivende og effektive produkter.

I sortimentet finder du flere forskellige fugtgivende ansigtsmasker, plejende øjenmasker, fodmasker der fjerner selv hård hud eller får fødderne til at slappe af, nærende masker til hænderne og praktiske, dybderensende masker til næsen, der effektivt fjerne porer. De forskellige sheetmasker vil hurtigt skabe følelsen af spa, mens du sidder hjemme i sofaen og derfor er de perfekte til hverdagens travle dage. På 20 minutter vil huden optage de gode næringsstoffer fra maskerne og efterlades forfrisket, velplejet og gennemfugtet.

Så er du på jagt efter nogle rigtig skønne produkter til selvforkælelse eller hudpleje, behøver du ikke lede længere - de er nemlig samlet nedenfor.

Fugtgivende sheet maske til dehydreret hud.
Før 25,00 kr.
Rensende og fugtgivende sheet maske.
Før 25,00 kr.
Blødgørende fodmaske der forebygger hård hud.
Før 50,00 kr.
Eksfolierende fodmaske.
Før 90,00 kr.
Blødgørende håndmaske med sheasmør.
Før 50,00 kr.
Dybderensende øjenmasker, minimerer mørke rander.
Før 100,00 kr.
Fugtgivende øjenmasker med granatæble.
Før 225,00 kr.