Feather
Indhold
2 stk
1 stk
3 stk
Skrabertype
4 stk
1 stk
Materiale
10 stk
Pris
2 stk
5 stk
1 stk
9 stk

Feather

Japanske Feather har mere end 80 års erfaring med udvikling af barbergrej, hvor skarphed og kvalitet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Produkterne i serien opfylder nutidens behov for værktøj til den ultimative barbering, og Feather har uden tvivl fortjent dén respekt kunder over hele verden har for de professionelle produkter.

Feather blev grundlagt i 1932 i den japanske by Seki, der har været centrum for produktion af samurai sværd og knive. Feather er kendt for deres ultra skarpe skalpeller til det professionelle marked, men producerer også knivskarpt barbergrej til det private marked.

I serien finder du Barberblade til både DE-Skraber og Shavette. Barberbladene er fremstillet i rustfrit stål og er af mange kendt som et af verdens skarpeste barberblad. I sortimentet finder du endvidere eksklusive DE-Skrabere, Straight Razors og Shavetter, som alle er fremstillet af den ypperste kvalitet. Alt Feathers barbergrej er perfekt til feinschmeckeren, der kun vil have det aller bedste.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven