Ansigtsmaske & Scrub
Mærker
4 stk
3 stk
5 stk
2 stk
Pris
3 stk
3 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Indhold
6 stk
1 stk
1 stk
6 stk

Ansigtsmasker & Ansigtsscrub

Trænger du også til lidt selvforkælelse? Ansigtsmasker er den ultimative selvforkælelse til dit ansigt, og det bedste er, at du ikke behøver bruge en masse penge på dyre spaophold. På Proshave finder du masker til enhver smag.

Alle hudtyper har glæde af en ansigtsmaske. Vi anbefaler at bruge en ansigtsmaske 1-2 gange om ugen efter behov eller som kurbehandling, hvis din hud har brug for ekstra pleje og næring.

Nedenfor har vi samlet alle vores ansigtsmasker. Du finder både fugtgivende, beroligende, dybderensende og opstrammende ansigtsmasker samt ansigtscrub og skubbemasker.

Hvilken type ansigtsmaske skal du vælge? Klik hér

En fugtgivende maske er perfekt til alle hudtyper og specielt til dig, der har lidt tør hud. I løbet af få minutter kan en god fugtgivende maske genernære og vække din hud så den bliver strålende og silkeblød.

En beroligende maske er især for dig med sart hud. Sart hud er tynd og smuk men kan også nemt blive rød, prikket og irriteret. Den plejer og nærer huden samtidig med at den har en beroligende effekt. Masken efterlader desuden huden fløjlsblød.

En dybderensende maske renser det grålige slør af din hud og kan fungere som en forebyggelse mod akne.

En opstrammende maske, er til dig, der ønsker at reducere eller forebygge fine linjer og rynker.

En skrubbemaske - eller en ansigtscrub - exfolierer din hud, og fjerner døde hudceller. Din hud bliver således fornyet og føles blød og lækker.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven