Ansigtsmaske & Scrub
Mærker
3 stk
5 stk
1 stk
14 stk
Pris
3 stk
2 stk
3 stk
3 stk
4 stk
1 stk
Indhold
4 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
5 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk

Ansigtsmasker & Ansigtsscrub

Trænger du også til lidt selvforkælelse i en hektisk hverdag? En Ansigtsmaske er den ultimative selvforkælelse, der øjeblikkeligt har en positiv effekt på huden i dit ansigt. Det bedste er, at du ikke behøver bruge en masse penge på dyre spaophold, for at få en unik velvære-oplevelse. Du kan nemlig sagtens lukke døren, sætte noget stille musik på og tage 10 minutter på badeværelset med en maske på, mens du glemmer alt om børn, rengøring og vasketøj.

På Proshave finder du ansigtsmasker til enhver smag. Vi har både fugtgivende, beroligende, dybderensende og opstrammende ansigtsmasker samt ansigtscrub og skubbemasker. Trænger din hud til at afstresse eller til at få fjernet de døde hudceller, så hudoverfladen bliver mere ensartet og makeuppen kan lægges pænere? Det kan også være, du ønsker en peel-off maske, eller en kølende øjenmaske til de trætte, hævende øjne.

Uanset hvilken hudtype du har, vil en ansigtsmaske eller ansigtsscrub gavne hudens sundhed. Vi anbefaler dig at bruge en ansigtsmaske 1-2 gange om ugen efter behov eller som kurbehandling, når din hud har brug for ekstra pleje og næring.

Hvilken type ansigtsmaske skal du vælge? Klik hér

En fugtgivende maske er perfekt til alle hudtyper og specielt til dig, der har lidt tør hud. I løbet af få minutter kan en god fugtgivende maske genernære og vække din hud så den bliver strålende og silkeblød.

En beroligende maske er især for dig med sart hud. Sart hud er tynd og smuk men kan også nemt blive rød, prikket og irriteret. Den plejer og nærer huden samtidig med at den har en beroligende effekt. Masken efterlader desuden huden fløjlsblød.

En dybderensende maske renser det grålige slør af din hud og kan fungere som en forebyggelse mod akne.

En opstrammende maske, er til dig, der ønsker at reducere eller forebygge fine linjer og rynker.

En skrubbemaske - eller en ansigtscrub - exfolierer din hud, og fjerner døde hudceller. Din hud bliver således fornyet og føles blød og lækker.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven