Barberolie
Mærker
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Duft
1 stk
Pris
6 stk
6 stk
Indhold
1 stk
6 stk
4 stk

Barberolie - Barbering med olie

En barberolie er et alternativ til den traditionelle barberskum, men mange vil mene, at den er nemmere at påføre. Brug en lækker barberolie de dage det skal gå stærkt om morgenen, men hvor du stadig ikke vil gå på kompromis med en ordentlig og super glat barbering.

En barberolie er meget nem at anvende. Den er rigtig god til manden med sensitiv og følsom hud, fordi de plejende ingredienser lindrer, beroliger og fugter huden efter barbering. Olien er gennemsigtig og er derfor perfekt til præcisions-barbering af eksempelvis barkenbarter.

Masser din barberolie ind i skægget, så du løsner og løfter skægstubbene fra huden. En Barber olie blødgør dine stubbe og lægger en beskyttende hinde på huden, så din skraber er sikret et godt glid. På den måde opnår du en tæt og glat barbering uden irritation. Prøv en barberolie hvis du vil undgå den brændende følelse ved barbering.

Mere om Barbering med olie

En olie til barbering minder på mange områder om en barberskum. Begge produkter anvendes inden barbering og kræver ikke noget forarbejde. Hvor der kommer skum ud af en barberskum, kommer der en lækker og transperant olie ud af en barberolie, som er yderst drøj i bru. Det sikrer dig, at du kan se igennem den og derved barbere dig mere præcist. Den er derfor ideel, når du skal forme dit skæg, fipskæg eller dine barkenbarter.

Anvendes på følgende måde: Fugt ansigtet med varmt vand. Påfør din preshave for ekstra beskyttelse. Tryk lidt barberolie ud i de våde håndflader og fordel i ansigtet. Lad det sidde et minuts tid. Herefter kan du starte din barbering med din skraber. Husk at afslutte med en Aftershave for det bedste resultat.

Her på siden finder du blandt andet barberolier fra Mr. Bear, Neville og American Crew. På Proshave tester vi alle vores produkter, så du er sikret effektive og lækre varer.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven