Indhold
1 stk
Materiale
1 stk
4 stk
8 stk
Pris
1 stk
5 stk
3 stk
1 stk
2 stk
2 stk

Supply

Det overordnede mål med amerikanske Supply var at levere et milevidt bedre alternativ til de skuffende skrabere på markedet. Bag Supply står parret Patrick og Jennifer. De valgte at opsige deres jobs for at starte udviklingen af de skrabere, du finder nedenfor. Patrick havde i mere end et årti arbejdet som ingeniør på de mest avancerede militære kampfly i verden, og kendte dermed til vigtigheden af ​​ekstrem præcision i produktdesign. En viden han bragte med sig og lagde i Supplys DNA.

Parret ville gøre tingene anderledes, og havde en drøm om at opbygge et brand med design, håndværk og materialer i centrum. Produkterne i serien oser dermed af dedikation, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet helt ned til mindste detalje. Sortimentet rummer en række ekstraordinære produkter til den kompromisløse mand eller kvinde. Det gælder blandt andet single edge skrabere af helt unik kvalitet samt eksklusivt tilbehør, der fuldender den daglige barberingsoplevelse. Produkterne er udformet ved hjælp af de bedste materialer, der er til rådighed på markedet - og er designet til at holde længere end deres ejer. Produkterne kan således gå fra generation til generation.

Single Edge skraberen er muligvis den mest behagelige skraber, du endnu har prøvet. Det føles næsten som om, skraberen blot tørrer skægstubbene væk, og som bonus vil mange opleve, at rødme og irritation minimeres kraftigt eller helt undgås. Single Edge Skraberen er med andre ord et andet take på den klassiske DE-skraber.

Før DKK 575,00
DKK 517,50
  

Spar DKK 57,50
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven