Whocopied.me

Supply The Single Edge Skraber, Pro, Mirror Polish

DKK 775,00
På lager - Levering 1-3 hverdage
Vælg evt. imellem følgende tilvalg:
Se mere
(+ DKK 65,00)
Se mere
(+ DKK 45,00)
Se mere
(+ DKK 45,00)
Se mere
(+ DKK 250,00)
Denne skraber er lavet specielt til erfarne vådbarberingsentusiaster (og professionelle), som fortjener en skraber, der matcher deres evner. Det er amerikanske Supply, der står bag den unikke skraber, der vil få din barbering til at nå nye højder.

Skraberen er lavet af de absolut bedste og mest slidstærke materialer. Den oser af dedikation, kvalitet, holdbarhed og funktionalitet helt ned til mindste detalje. Det gælder også æsken, som skraberen leveres i.


I æsken får du:

1) Supply The Single Edge Skraber, Pro, Mirror Polish
Single Edge Pro er designet til at give dig den mest tilpassede barbering nogensinde!

Det innovative ved denne Single Edge Pro skraber er, at der i skraberhovedet er indbygget 6 forskellige hovedindstillinger – og 30 forskellige mikroindstillinger. Det vil sige justering på mindre end 1 mm. (0,7 mm). Muligvis den ekspertpræcision, du har ventet på!

Du kan let skifte mellem indstillingerne ved blot et svirp med tommelfingeren.

Pro Skraberen gør det muligt for den øvede hånd at få en helt uovertruffen tilpasning og løbende justere skraberens aggressivitet.

Tænk den lidt som en elektrisk trimmer hos din frisør, hvor en ændring af klingeindstillingen har betydning for, hvor tæt du klipper. Med denne skraber kan du regulere, hvor meget bladet er synligt, og dermed tætheden af din barbering.

Skraberen er velegnet til alle hudtyper, da du let kan justere aggressiviteten. Og den er ikke for begyndere.


2) Supply Single Edge Barberblade, Black Label, 8 stk.
Barberbladene minder på mange måder om et klassisk DE-Barberblad, men er dobbelt så tykt og har kun én skarp side. Single Edge barberbladet er super skarpt, glider let over huden og giver en jævn barbering.

Barberbladene er placeret i en injector. Det er via denne injector at barberbladene 'skydes' ind i skraberen. Fidusen er, at du sætter injektoren op til skraberen og skyder en slider frem og tilbage. Slideren sørger for at det gamle barberblad presses ud, mens det nye barberblad sættes i. Det er super nemt og bekvemt, og betyder, at du på intet tidspunkt skal røre ved barberbladet.

Alle skifter barberblade ud med forskellige intervaller på grund af det faktum, at hud, hår og præferencer er individuelle. Når det er sagt, får de fleste kunder 8 til 10 barberinger ud af hvert Supply blad. En enkelt pakke med otte blade kan altså holde op til tre måneder, hvis du barberer dig 5-6 gange om ugen.Skraberens design er i en klasse for sig, og perfekt på ethvert minimalistisk badeværelse. Du har naturligvis mulighed for at købe en holder, der er lavet specielt til skraberen, så den virkelig kan komme til sin ret.

Skraberen er produceret af Alloy – en trykstøbt zinklegering, belagt med Aerospace grade PVD krom. Denne Mirror Polish udgave har desuden fået en flot, skinnende finish.


Sådan barberer du dig med skraberen:
- Start med at påføre et rigt, beskyttende barberskum (evt. et du selv har lavet ud af en barbercreme eller barbersæbe)
- Supply har gjort det nemt at finde den perfekte vinkel. Start med at placere skraberens hoved fladt mod din kind. Tag et par korte, lette nedadgående strøg – med skraberens hoved glidende mod din hud. Begynd derefter at dreje håndtaget nedad - lad langsomt bladet komme i kontakt med din hud - indtil skraberen begynder at skære stubbene. Det vil typisk være ved en 15 graders vinkel.
- Barber dig og skyl huden.
- Afslut med en beroligende aftershave.
Specifikationer
Materiale:
Alloy
Vægt:
92 gr.
Skrabertype:
Single Edge
Antal klinger:
1
Varenr.:
SERP-MP