Indhold
1 stk
3 stk
4 stk
10 stk
1 stk
4 stk
2 stk
1 stk
6 stk
Hold
2 stk
2 stk
5 stk
Pris
30 stk
2 stk

American Crew

American Crew - Produkter til hudpleje, hårpleje, barbering og styling til mænd. Proshave fører hele sortimentet af American Crew produkter til skarpe priser.

American Crew er blandt de førende brands, der viser vejen indenfor styling og plejende produkter til mænd. Med stor passion og engagement for herre grooming, er det deres mission at få mænd ind i salonerne, uddanne dem og vise hvordan de bringer personlig stil ind i deres dagligdag. Firmaet er kendt for sit store samarbejde med førende hårstylister og for hele tiden at udvikle nye produkter, der passer til mænds aktuelle hårstyles.

Virksomheden glemmer ikke, at deres opgave er at give mænd og deres stylister de værktøjer, de skal bruge, for at se maskuline ud hver eneste dag. Produkternes er lavet af ingredienser i høj kvalitet. De har et maskulint udseende og en maskulin duft, der passer perfekt til den moderne mand. Alle produkterne er designet så de passer ind i enhver dagligdag, hvad enten du er på farten, til sport eller bare ønsker at pleje din hud og dit hår derhjemme.

American Crew tester ikke deres produkter på dyr.

Mere om American Crew

American Crew anerkender det stigende antal mænd, der går op i deres udseende, og som ønsker at se ud på bedst mulig vis. Denne tendens omkring selvbevidste mænd spænder over alle aldre og typer.

American Crew er mere end blot et livsstilsmærke eller en leverandør af innovative produkter. Mærket er en milepæl i historien indenfor mænds grooming rutine. Et brand, der forsætter med at være en nytænkende og interessant virksomhed, med produkter til alle mænd.

Produkterne omfatter en styling serie til håret, der blandt andet består af voks, gel, spray, clay og paste og et hav af andre stylingprodukter. American Crew Fiber er deres bestseller, som har vundet flere priser i internationalt regi - Du finder den naturlig her på siden til en rigtig god pris. Produkterneserierne hair og body omfatter blandt andet shampoo, balsam og bodywash, der plejer din hud og dit hår, så du altid ser ren og soigneret ud. Disse produkter er udviklet til at behandle et specifikt problem. I shave serien finder du skønne varer, der beskytter huden før, under og efter barbering.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven