Bodywash - Bodyshampoo - Showergel

Hvem vil ikke gerne kick-starte dagen med et morgenbad kombineret med en forfriskende showergel? Herunder finder du vores store udvalg af lækre bodywash og bodyshampoo til mænd fra nogle af de førende producenter i verden.  

Alt for mange mænd bruger deres normale shampoo til at vaske kroppen med – og det er en stor fejl, da en hårshampoo kan udtørre huden. Brug i stedet en bodywash af god kvalitet, som er beregnet til formålet. Den fjerner bakterier, tilfører fugt og næring til huden og kan desuden medvirke til at forhindre urenheder på ryggen eller brystet.

Med en showergel vasker du kroppen ren. Kroppen efterlades således velplejet og velsoigneret, mens den endvidere føles glattere. Med en showergel opnår du med andre ord et sundere udseende.

Hos Proshave finder du bodywash og bodyshampoo, som passer til alle hudtyper. Derudover finder du showergel i mange forskellige dufte, der oser af luksus og velvære. Anvend din favorit showergel i forbindelse med dit daglige morgenbad eller efter behov. Vi har med garanti én, der vil falde i din smag – og som kan holde dig ren, frisk og velduftende dagen lang.
Truefitt & Hill Badeolie, 100 ml.
Plejende badeolie med duft af lavendel, citron, rosmarin og eucalyptus.
Mr Natty Shipwreck Shower Wash, 250 ml.
Hår- og bodyshampoo med en fantastisk duft.
Mr Natty Shipwreck Shower Wash, 100 ml.
Hår- og bodyshampoo med en fantastisk duft. Rejsestørrelse.
Baxter Of California Vitamin Cleansing Body Bar, Blomst & Solbær
Fugtgivende og rensende body bar - Blomst & Solbær.
Før DKK 150,00
ZIRH Vitamin Enriched Body Bar, 178 gr.
Rensende bar til kroppen. Fyldt med antioxidanter.
Mühle Organic Shower Gel, 250 ml.
En let og plejende shower gel med naturlige ingredienser.
Neville Energising Bodywash, 200 ml.
Virker opfriskende og bekæmper træthed.