Whocopied.me

Bodyscrub

Hér på siden finder du vores udvalg af lækre Bodyscrubs til mænd. Brug en bodyscrub et par gange om ugen i stedet for din almindelig bodywash, og få renset hele kroppen i dybden. Din hud bliver ren, glat og blød som aldrig før.

En bodyscrub fjerner ikke kun snavs og døde hudceller, men tvinger også dine celler til at forny sig selv hurtigere. Den sætter gang i blodcirkulationen og er desuden med til at forebygge uren hud, idet den fjerner hudens tilstoppede porer. Resultatet er en frisk og babyblød hud, der ikke længere er tør eller trist.

En bodyscrub er også rigtig god at anvende, hvis du har tør hud. Tør hud har svært ved at optage fugt og pleje fra cremer, men ved at scrubbe huden inden, får du fjernet de øverste døde hudceller og dermed kan huden bedre absorbere den efterfølgende pleje. En bodyscrub gør med andre ord, at du får mere ud af dine plejeprodukter. Husk at en bodyscrub er til kroppen - den skal absolut ikke anvendes i ansigtet, da den er for grov til huden hér. Brug derimod en ansigtscrub til formålet, hvis din hud i ansigtet trænger til en peeling.

Mr. Bear Face & Body Scrub, Golden Ember, 100 ml.
Beroliger, eksfolierer og efterlader huden glat og blød.
Baxter Of California Exfoliating Body Bar, 198 gr.
1 anmeldelser
Exfolierende og fugtgivende bar til kroppen.
Scrub med anti-cellulite egenskaber. Efterlader huden blød og næret.
Før 250,00 kr.