Whocopied.me

Top 10 Skraber

De 10 mest populære skrabere

I denne varegruppe har vi samlet de 10 mest populære skrabere, som vores kunder foretrækker at anvende til deres daglige barbering.

Der findes mange forskellige udgaver af barberskrabere til mænd. Med en DE-skraber er du sikret en vådbarbering på klassisk vis. En DE-skraber (double edge skraber) anvender de traditionelle DE-barberblade, som har ét skær, der er skrapt på begge sider. Fordelen ved denne type er, at barberbladene er meget billige at anvende. Det betyder, at du ikke længere behøver gå på kompromis med bladets skarphed.

En flerklingeskraber passer typisk til dine Gillette Mach3 eller Gillette Fusion barberblade. Skraberne har et stilet design, der er lækkert at se på, så du fremadrettet kan have din skraber til at ligge fremme på badeværelset med god samvittighed.

Nedenfor finder du desuden Shavetter (Straight Razor), som er de helt traditionelle skrabere, der ofte anvendes i barbersaloner. En shavette er rigtig god til den erfarne barberings-entusiast, der går op i barbergrej og lækkert udstyr.

Klik hér for at se hele vores udvalg af skrabere til barbering