Indhold
11 stk
2 stk
1 stk
8 stk
1 stk
Børstetype
2 stk
Materiale
2 stk
3 stk
4 stk
Pris
1 stk
3 stk
14 stk
2 stk
13 stk

Czech & Speake

Efter mange års erfaring med alt indenfor interiør og produktdesign etablerede Frank Sawkins i 1978  livsstilsmærket Czech & Speake. Det er netop Sawkins lidenskab og passion, der er drivkræften bag det luksuriøse brand. Han finder inspiration gennem hans rejser rundt i verden, og producerer på baggrund heraf prisvindende Teflon-belagte instrumenter til manicuresæt, lædervarer af højeste kvalitet og eksklusive dufte til den kompromisløse mand.

Produkterne i serien er ikke kun luksuriøse, men er også nyttige og virksomme. Selvom designet sidder lige i skabet, får du meget mere end det. Produkterne er innovative og skiller sig ud fra mængden på en overbevisende facon. Czech & Speake er synonym med maskuline, tidløse og eksklusive produkter til ham. Et vaskeægte engelsk luksusbrand med hovedsæde på Jermyn Street nr. 39.

I sortimentet finder du både eksklusive manicuresæt, velduftende aftershaves og cologne, håndsæbe, bodywash, barbersæbe og lækre barbersæt.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven