Indhold
1 stk
2 stk
Skrabertype
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Knobstørrelse
1 stk
2 stk
Børstetype
3 stk
Materiale
11 stk
Pris
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
5 stk

Pils Rasur

Proshave har den store fornøjelse af at kunne præsentere Pils Rasur på det danske marked. Pils er kendt som én af de førende producenter i verden, når det kommer til high-end skrabere, barberkoste og holdere.

Werner Pils grundlagde Pils Rasur som en enkeltmandsvirksomhed i Stuttgart i 1980. Han begyndte at designe og fremstille højkvalitets tilbehør til barbering, da ingen af de produkter, der dengang var på markedet, opfyldte hans krav.

Pils producerer i dag produkter, der ikke blot er æstetisk flotte, men også holdbare og velegnede til brug. Pils Rasur går ikke på kompromis med valget af materialer, men fremstiller produkter og barbergrej efter de højeste kvalitetsstandarder. Designet er klassisk, tidløst og elegant og Pils sætter en ære i konstant at teste deres funktionalitet.

Når du først har haft en skraber i hånden fra Pils Rasur er du slet ikke i tvivl – De oser af kvalitet og mesterligt håndværk.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF PILS RASUR.

Mere om Pils Rasur

Werner Pils grundlagde virksomheden som en enkeltmandsvirksomhed i Stuttgart i 1980. Han begyndte at designe og fremstille højkvalitets tilbehør til barbering, da ingen af de produkter, der dengang var på markedet opfyldte hans krav. Takket være sine mange års erfaring som salgsdirektør for en ledende kosmetik gruppe, han havde et solidt markedskendskab. Hans håndlavede barbergrej fik hurtigt stor popularitet og den dag i dag er Pils produkterne rangereret blandt de bedste i verden. I 2003 blev Werner Pils pensioneret og hans efterfølger, Micha Birkhofer, overtog virksomheden og fortsætter den velstående forretning.

Pils produkter sælges udelukkende til specialiserede butikker og webshops, som lægger vægt på professionel rådgivning og har en fornemmelse for hvad exceptionel kvalitet er.

Pils er en virksomhed, der går meget op i miljøet og de miljømæssige ressourcer. Pils undgår unødvendigt lange transportveje, genbruger transportemballage flere gange og bruger emballage fremstillet af genbrugsmaterialer. Pils modtager elektricitet udelukkende fra vedvarende energikilder, og er opmærksom på bæredygtighed, når de vælger sine partnere.

Alle produkterne i serien 101E er fremstillet i ædelstål og har en matteret overflade.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven