Mærker
1 stk
1 stk
12 stk
14 stk
1 stk
3 stk
10 stk
6 stk
4 stk
3 stk
4 stk
16 stk
4 stk
1 stk
1 stk
13 stk
5 stk
6 stk
2 stk
4 stk
5 stk
4 stk
5 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
5 stk
1 stk
5 stk
6 stk
1 stk
6 stk
10 stk
Duft
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
Pris
29 stk
71 stk
37 stk
26 stk
2 stk
2 stk
1 stk
2 stk
Indhold
1 stk
3 stk
42 stk
3 stk
3 stk
16 stk
4 stk
5 stk
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
1 stk
2 stk
3 stk
2 stk
1 stk
10 stk
1 stk
1 stk
24 stk
5 stk
3 stk
1 stk
13 stk
2 stk
1 stk
5 stk

Ansigtspleje

Ansigtspleje bør være en del af alle mænds daglige rutine. Både for at forebygge tørhed og ældningtegn - og for at bekæmpe eventuelle urenheder. Med helt enkle midler kan du give din hud den optimale pleje og omsorg. Som minimum indbefatter det, at du bruger en ansigtsvask og en ansigtscreme hver eneste dag, men bare rolig: det er hurtigt, nemt og effektivt - og det får din hud til at stråle af sundhed.

Start og slut dagen af med en ansigtsvask. Hvis du har den stående i badet, kan du skumme den i ansigtet mens din shampoo sidder og virker i håret. Fra naturens side producerer mænd mere hudfedt end kvinder, og sammen med snavs og døde hudceller kan det tilstoppe porerne og forårsage bumser, hudorme og fedtet hud. Derudover udsættes din hud hver dag for forurening, som også kan tilstoppe porerne. Det er derfor vigtigt at bruge en ansigtsvask, som renser huden, reducerer porer og forebygger nye mod at komme. Din hud vil føles ren og frisk som aldrig før.

Skal du være ekstra god ved din hud, anbefaler vi dig at bruge en ansigtsscrub en gang eller to om ugen for at fjerne de døde hudceller. Med små exfolierende korn renser den i dybden, øger blodcirkulationen og stimulerer cellernes fornyelsesproces.

Det er vigtigt, at du vælger en god fugtgivende ansigtscreme, der passer til din hudtype. Den skal pleje og beskytte huden - især efter barbering, hvor den er ekstra følsom.

Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Mere om Ansigtspleje

Huden i ansigtet er hver dag udsat for skadelige påvirkninger som forurering, skidt og snavs. Det er derfor vigtigt, at din creme går ind og beskytter herimod med antioxidanter og fugtgivende ingredienser. En ansigtscreme plejer og fugter huden, så den bliver silkeblød og nogle typer mindsker desuden de små synlige ældningstegn. Du finder både fugtighedscremer, der plejer ekstremt tør hud og cremer til dig, der blot vil have en silkeblød og lækker hud året rundt. Vi har også opstrammende cremer, der mindsker de små synlige ældningstegn og forebygger mod nye. Brug en ansigtscreme morgen og aften.

En ansigtsmaske vil også være rigtig idé, hvis du vil af med din triste og kedelige glød, og i stedet have huden til at stråle. Med en dybderensende ansigtsmaske får du renset huden, fjernet døde hudceller og overskydende fedt og talg fra porerne. Den absorberer nænsomt hudens urenheder og efterlader den flot og velplejet.

Du skal også huske at pleje dine læber. Læberne er meget sarte og har brug for rigelige mængder fugt. Det er derfor vigtigt altid at have en form for læbepleje med, når du er på farten. Arbejder du udendørs er det specielt vigtigt, da vind og vejr i form af frost, kulde eller sol påvirker dine læber.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven