Indhold
1 stk
9 stk
1 stk
3 stk
2 stk
1 stk
3 stk
3 stk
2 stk
4 stk
1 stk
Hold
2 stk
2 stk
Skrabertype
1 stk
Børstetype
1 stk
Materiale
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
Pris
16 stk
21 stk
3 stk
3 stk

Bluebeards Revenge

Siden 2010 har The Bluebeards Revenge fremstillet innovative barberprodukter til mænd. Produkterne scorer højt i diverse test blandt vådbarberingsentusiaster og det britiske brand har på rekordtid vundet en lang række prestigefylde priser - blandt andet for bedste barberkniv, bedste barbercreme og bedste aftershave balm.

Bluebeards Revenge producerer miljøvenlige, økonomiske og parabenefri luksusbarberprodukter til den moderne mand med kraftig skægvægt, eller som Bluebeards selv udtrykker det: Fremstillet til rigtige mænd med rigtige skægstubbe.

Produkterne er lavet af de bedste ingredienser, der både plejer, beroliger og frugter huden. Som bonus reducerer de skægvækst, så du ikke skal barbere dig så hyppigt, som du plejer.

Mere om Bluebeards Revenge

Produkterne oser af maskulinitet - og duftene er friske og maskuline. Ingredienser omfatter blandt andet Troldnød, Aloe Vero og Nøddeolie, der plejer, beroliger og fugter din hud, så den ser strålende og lækker ud hver eneste dag.

Serien indeholder barberprodukter som Preshave, Barbercreme, Aftershave og Skaber. Men du finder også både Bodywash, Shampoo, Conditioner, Parfume samt Deodoranter i det lækre sortiment.

Produkterne indeholder ikke parabener.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven