Whocopied.me

Bluebeards Revenge Skægkam, Liquid Wood

65,00 kr.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Bluebeard Revenge har et mål om drastisk at reducere mængden af plastik og engangsemballage frem mod 2022. De vil skabe stærke, miljøvenlige alternativer hvor de kan.

Denne kam er første step i denne retning.

Bluebeard Revenge har udskiftet deres plastik kam med denne, som er lavet af et spændende, nyt nedbrydeligt materiale kendt som flydende træ (Liquid Wood). Dette stærke og miljøvenlige alternativ til plast, er støbt af træmasse og cellulosefibre, som er tilovers i papirfremstillingsprocessen.

Resultatet er en bæredygtig kam af genanvendt materiale, som naturligvis udfører professionelle standarder uden at gå på kompromis med virksomhedens miljømål.

Den nye, plastfrie kam har fine og mellemstore tænder for at give alsidighed, der passer til alle skægtyper. De afrundede tænder er designet til at glide ubesværet gennem skægget, fordele olier og stylingprodukter jævn, mens de forsigtigt fjerner filtre.

De er designet med professionel styling i tankerne og er også vand-, varme- og kemikaliebestandige. Har desuden antistatiske egenskaber for at skabe en super jævn kæmningsoplevelse.
Specifikationer
Materiale:
Liquid Wood
Størrelse:
13 cm.
Andet:
Vegansk
Varenummer:BBRBRDCOMB