Indhold
1 stk
1 stk
1 stk
6 stk
Materiale
1 stk
5 stk
3 stk
3 stk
3 stk
4 stk
3 stk
Pris
9 stk
1 stk
4 stk
2 stk
4 stk
15 stk
Nose/Tip:
5 stk
14 stk

Thiers-Issard

Thiers-Issard laver det bedste barbergrej af top kvalitet til den moderne, klassiske mand, der går op i sit udstyr. Når du køber en barberkniv (straight-razor) får du ikke blot en barberkniv, men et kunstværk spækket med lækre detaljer.

Thiers-Issard blev grundlagt i 1884 af Pierre Thiers og virksomheden har siden da produceret håndlavet barbergrej i Frankrig med hjælp fra yderst kompetente håndværkere.

Er du på jagt efter en straight-razor, vil vi således uden tvivl anbefale dig én fra Thiers-Issard. Både som barberentusiast eller nybegynder, kan det kræve lidt tilvænning at anvende en straight-razor, men når du først har prøvet den et par gange, vil du højst sandsynligt ikke gå tilbage til din traditionelle skraber. Thiers-Issards barbergrej har skarpe barberblade, som sikrer dig en glat og behagelig barbering. Oplev den tætteste barbering du endnu har prøvet med en Thiers-Issard straight razor!

Selvom Thiers-Issard producerer grej, der er i overensstemmelse med traditionerne indenfor den klassiske barbering, formår mærket at få et moderne twist med, når de producerer de håndlavede produkter. Du finder både barberknive med håndtag, der er lavet af horn, elfenben, okse knogle og et utal af eksklusive træsorter, der alle oser af luksus og maskulinitet.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven