Indhold
5 stk
5 stk
1 stk
2 stk
5 stk
Hold
4 stk
6 stk
Materiale
1 stk
Pris
6 stk
9 stk
3 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Daimon Barber

Det hele startede i 2011. To brødre fra London med baggrund i design og klassisk barbering havde en fælles vision om at skabe plejeprodukter til mænd. Plejeprodukterne skulle sætte nye standarder for innovation, kvalitet og varig effekt.

Sammen skabte de Daimon Barber. Det engelske brand er især kendt for deres sortiment af fantastiske pomader til håret, som loyale tilhængere over hele verden idag nyder godt af.

Daimon Barber sætter en ære i at finde den rette balance mellem effekt og naturlige kvaliteter. De går derfor ikke på kompromis, når det kommer til produkternes effektivitet. Innovative ingredienser, funktionalitet og smukt design forbliver altid i centrum for alt, hvad de gør.

Det lækre sortiment består af stylingprodukter og personlig plejeprodukter til mænd. Du finder Hårvoks og Pomade til håret, ansigtspleje som Ansigtscreme, Øjencreme og Ansigtsrens. Aftershave Balm og Barbercreme til din barbering samt Serum til pleje af dit skæg og dine skægstubbe.

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF DAIMON BARBER.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven