Whocopied.me

Fodpleje

Leder du efter produkter til dine fødder? I denne kategori har vi samlet vores fodplejeprodukter. Alle produkterne er super effektive og er specielt designet til at tage sig af de specielle behov og krav, der er forbundet med vores fødder.

Da fødderne er den del af kroppen, der udsat for størst belastning, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på deres tilstand. For at bevare sunde og velplejede fødder er det altafgørende, at du vasker og plejer dem med gode produkter, der er egnet til formålet.

Der er mange forskellige fodplejeprodukter på markedet, herunder fodcremer, fodscrub og fodpudder. Fodcremer er specielt fremstillet til at nære, pleje og fugte huden, mens en fodscrub kan hjælpe med at lindre trætte fødder og sætte gang i blodcirkulationen.

Det er vigtigt at vælge fodplejeprodukter, der passer til dine specielle behov, fx om du har tørre, følsomme fødder eller sprukne og ømme hæle. Brug af fodplejeprodukter regelmæssigt kan hjælpe med at forbedre fødderne udseende og følelse, samt forebygge fodproblemer såsom hård hud og svamp.

En god fodfil, fodhøvl og negleklipper er også alfa og omega, når det kommer til god fodhygiejne. Derfor finder du også effektive redskaber til at vedligeholde både fødder og negle nedenfor.

Læs guiden: Sådan får du bløde fødder på rekordtid

Eksfolierende fodmaske. DATOVARE.
Før 90,00 kr.
Blødgørende fodmaske der forebygger hård hud.
Før 50,00 kr.
LEA Fodcreme, Relaxing, 125 ml.
Plejende fodcreme med anti-perspirant effekt.
LEA Fodscrub, 125 ml.
Fodscrub, der fjerner tør, hård hud.
LEA Fodcreme, Relaxing, 75 ml.
Plejende fodcreme med anti-perspirant effekt.
LEA Fodcreme, Reparing, 10% Urea, 125 ml.
Effektiv mod tørre fødder og revnede hæle. Med 10% carbamid.
LEA Fodhøvl til hård hud
Super smart fodhøvl til fjernelse af hård hud på fødder og hæle.
Helosan Fodsalve, 100 ml.
Fed fodsalve til pleje af meget tørre fødder.
Plejer, reparerer og virker forfriskende på fødderne.
Før 175,00 kr.
Speick Natural Active Foot Balm, 75 ml.
Fodcreme til at pleje og opkvikke trætte fødder.
Få lækre og velplejede fødder med dette fodplejesæt.
Før 280,00 kr.
Få lækre og velplejede fødder med dette fodplejesæt.
Før 280,00 kr.
Negleklipper i poleret rustfrit stål.
Før 230,00 kr.
Zwilling Negletang, Rustfrit stål
Negletang i poleret, rustfrit stål. Til finger- og tånegle.
Zwilling Negleklipper, Sort
1 anmeldelser
Eksklusiv negleklipper i sort rustfrit stål.
Zwilling Baby Neglesaks
Neglesaks til børne og babynegle.
Zwilling Neglesaks, Guld
Neglesaks af rustfrit stål. Guld-edition.
Zwilling Neglesaks, Mat
Neglesaks af mat, rustfrit stål.
Zwilling Fodhøvl med safety clip
Fjerner effektivt hård hud på fødder og hæle.
Zwilling Keramisk Fodfil, Hvid
Fantastisk god fodfil! Fjerner effektivt hård hud. Antibakteriel.
Zwilling Keramisk Fodfil, Sort
Fantastisk god fodfil! Fjerner effektivt hård hud. Antibakteriel.
Zwilling Negleklipper Sæt, 2 stk.
1 anmeldelser
Negleklippere i poleret, rustfrit stål.
NORMALPRIS KR 420,- / SPAR 20%
Merkur Fodhøvl til hård hud
Fjerner effektivt hård hud på fødder og hæle.
Merkur Blade til Fodhøvl, 10 stk.
Klinger, der passer til Merkur fodhøvl.
Dovo Negleklipper, Lille
Lille negleklipper inkl. læderetui.
Dovo Negleklipper, Stor
Stor negleklipper inkl. læderetui.
Eksklusivt skohorn af ægte horn. Med håndtag.
Før 595,00 kr.
Eksklusivt skohorn af ægte horn.
Før 595,00 kr.
Eksklusivt skohorn af ægte horn.
Før 1.100,00 kr.
Eksklusivt skohorn af ægte horn.
Før 215,00 kr.
Grov pimpsten til at fjerne tør hud på hænder og fødder.
Før 85,00 kr.
Grov pimpsten til at fjerne tør hud på hænder og fødder.
Før 110,00 kr.

Fodpleje - Bløde og velplejede fødder

Drømmer du (også) om sunde, bløde og velplejede fødder? Mange mænd og kvinder oplever udfordringer med tørre fødder og hård hud på hælene. Det ser ikke kun sjusket ud, men kan også udvikle sig til en smertefuld affære, hvis den tørre hud udvikler sig til hælrevner og sprækker.

Ved hjælp af de rette plejeprodukter og værktøjer kan du dog nemt vedligeholde dine fødder, så de altid fremstår flote og velplejede

Når det drejer sig om fodpleje, er det essentielt at huske, at forebyggelse er langt bedre end at skulle reparere skader. Når du først har fjernet den hårde hud, er det afgørende at fortsætte med regelmæssig pleje af dine fødder for at undgå, at den hårde og tørre hud vender tilbage. Giv dine fødder den samme kærlige pleje og opmærksomhed, som du giver resten af din krop. Det gælder i første omgang om at fugte huden.

Hos Proshave finder du de bedste tips og tricks til fodpleje, skræddersyet til både mænd og kvinder. Vi hjælper dig med at få fødder, der ikke kun ser godt ud, men også føles fantastiske.

Fodpleje - Vigtigt for både mænd og kvinder!

Fødderne bærer os gennem livet, uanset om vi er på arbejde, går ture, dyrker motion eller slapper af derhjemme. Uanset om du er en travl mand eller kvinde, er sundheden og udseendet af dine fødder afgørende for din generelle velvære. Derfor fortjener fødderne ekstra opmærksomhed.

Trin-for-trin guide til velplejede fødder:

1. Daglig vask: 
Vaske dine fødder dagligt med varmt vand og en mild sæbe. Dette fjerner snavs og bakterier, der kan føre til ubehagelige lugte.


2. Eksfoliering: 
Brug en blid fodscrub eller børste til at fjerne døde hudceller. Dette forbedrer blodcirkulationen og efterlader fødderne bløde og glatte. Påfør din fodscrub på huden i et tyndt lag og skrub herefter fødderne grundigt med gnidende bevægelser. Skyl af med vand og afslut med en god og grundig aftørring.

En fodscrub kan både anvendes på fugtet hud efter fodbad eller på tør hud, før du går under bruseren. Anvend en fodscrub 2-3 gange om ugen enten i forbindelse med et fodbad eller i brusebadet. 


3. Brug evt. en fodfil eller fodhøvl
Uanset om du drømmer om sommerklare fødder eller bare ønsker at forkæle dig selv, vil en fodhøvl eller fodfil være en god investering på vejen til sunde og smukke fødder. De er lavet til at fjerne døde hudceller og hård hud, så du opnår silkebløde fødder.

En fodfil er den mildeste variant. Den er et oplagt valg, hvis du bare har tørre fødder og ikke døjer med meget hård hud og ru hæle.

Har du derimod meget hård hud og sprukne hæle, bør du have fat i en fodhøvl. En fodhøvl er udstyret med et skarpt barberblad, der skræller den hårde og døde hud af. Det er således den mest effektive måde at fjerne meget hård hud på. Brug den primært på hælene. Tag lidt ad gangen - og kun det yderste lag. Fodhøvlens blad er meget skarpt og skal derfor anvendes med stor forsigtighed. Gå hellere lidt for forsigtigt frem, for at undgå skader.


4. Påfør fodcreme: 
Påfør gerne fodcreme på dine fødder dagligt, da hyppig brug hjælper med at forhindre tørhed og revner og forebygger hård hud.

Massér dine fødder ind i cremen, og lad cremen sidde. Du kan med fordel opføre et ekstra tykt lag, hvis du tager den på inden sengetid, så cremen kan trække ind i huden i løbet af natten. Du kan evt. tage en par strømper på, efter du har påført fodcreme, så cremen ikke bliver tørret af i dit sengetøj.


5. Klip neglene: 
Når selve huden på fødderne har fået en overhaling, er det tid til sidste step: Neglene. Du må for alt i verden ikke glemme neglene, hvis dine fødder skal fremstå soigneret og velplejede.

Hold neglene korte og lige over tåspidserne for at undgå indgroede negle. Brug en god negleklipper eller negletang for at få det bedste resultat. Hvis du har meget kraftige negle, der er svære at klippe, kan du med fordel bruge en negletang fremfor en neglesaks eller negleklipper. En negletang kan nemlig klippe selv de tykkeste mandenegle med stor nøjagtighed. Uanset hvilket grej du foretrækker, skal du passe på ikke at klippe for langt ned i siderne på neglene.

Lækre fodplejeprodukter

Fødderne bliver ofte glemt, når det handler om den daglige, personlige pleje. Men det er faktisk dumt - især fordi fodpleje kræver minimalt af dig! Hvis du laver en simpel rutine med dagligt at påføre en fodcreme - og ugentligt fjerne den hårde hud, klippe og rense negle samt anvende en fodscrub, vil du lynhurtigt opleve en mærkbar forskel på dine fødders tilstand! 

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at holde dine fødder pæne og velplejede. Vi har effektive fodcremer, fodscrub samt alle de værktøjer og negleredskaber, du har brug for, for at dine fødder altid ser flotte og velplejede ud!

Og husk nu: Fødderne skal ikke kun være velplejede i sommermånederne. Tag dig godt af fødderne hele året rundt med optimal fodpleje. Dine fødder bærer dig hver eneste dag - og fortjener ligeså meget pleje, som resten af din krop!