Whocopied.me

Fodcreme

Hér på siden har vi samlet alle vores lækre fodcremer, så du let kan se vores udvalg og finde din nye favorit. Fodpleje er en vigtig del af vores daglige hygiejne, men det behøver heldigvis ikke være besværligt! Med en god fodcreme kan du opnå fantastiske resultater på kort tid. Brug regelmæssigt fodcreme for at forebygge tørre fødder og sprukne hæle. Har du et job, hvor du går eller står det meste af dagen? Så vil en beroligende fodcreme være en god daglig aftenrutine.

En fodcreme lindrer tørre og sprukne hæle. Den indeholder nemlig fugtgivende ingredienser, der hjælper med at genoprette den naturlige fugtbalance i huden. Mange fodcremer indeholder desuden eukalyptus eller mentol, da disse ingredienser har en opfriskende virkning på trætte fødder.

Langt de fleste fodcremer absorberes lynhurtigt ind i huden. Har du tendens til meget tørre fødder og sprukne hæle, kan du med fordel anvende en fodcreme, med en endnu mere rig og nærende tekstur. Påfør den gerne om aftenen i et tykt lag - og tag et par strømper på. Om morgenen vil dine fødder være helt bløde, fugtede og klar til en ny dag.

Mænd bør også bruge fodcreme
Vi ved. at mange mænd, har tendens til at droppe fodcremen - også selvom huden på fødderne er lige så tørt som sandpapir. For der kommer jo strømper udenpå... Men prøv i en periode at påføre fodcreme om morgenen, inden du tager strømperne på - og igen om aftenen, inden du går i seng. Du vil helt sikkert hurtigt opleve en stor forskel - og slippe af med de hvide, tørre og måske ømme fødder.

Læs guiden: Sådan får du bløde fødder på rekordtid

LEA Fodcreme, Relaxing, 125 ml.
Plejende fodcreme med anti-perspirant effekt.
LEA Fodscrub, 125 ml.
Fodscrub, der fjerner tør, hård hud.
LEA Fodcreme, Relaxing, 75 ml.
Plejende fodcreme med anti-perspirant effekt.
LEA Fodcreme, Reparing, 10% Urea, 125 ml.
Effektiv mod tørre fødder og revnede hæle. Med 10% carbamid.
Eksfolierende fodmaske med frugtsyrer.
Før 90,00 kr.
Blødgørende fodmaske der forebygger hård hud.
Før 50,00 kr.
Helosan Fodsalve, 100 ml.
Fed fodsalve til pleje af meget tørre fødder.
Plejer, reparerer og virker forfriskende på fødderne.
Før 175,00 kr.
Få lækre og velplejede fødder med dette fodplejesæt.
Før 280,00 kr.
Få lækre og velplejede fødder med dette fodplejesæt.
Før 280,00 kr.