Indhold
1 stk
1 stk
1 stk
3 stk
1 stk
2 stk
2 stk
2 stk
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
Pris
2 stk
6 stk
8 stk
8 stk
2 stk

Anthony

Anthony er en komplet produktserie til mænd, som kan inddeles i fire hovedgrupper: barbering, ansigt, krop og hår.

Anthony Sosnick lancerede Anthony Logistics i 2000 i New York, som siden 2003 har været den mest sælgende herreserie i USA. Anthony Sosnick har ikke kun skabt en af de største plejeserier til mænd, men nogle mener, at han også har sat standarden for grooming perfektion. Han udviklede den oprindelige Anthony Logistics For Men baseret på direkte feedback angående mænds specifikke problemer og behov - helt ned til deres præferencer for store tuber duftfrie produkter.

Serien indeholder natur-baserede produkter, der plejer dit ansigt, hår og hele din kroppen. Produkterne er nemme at bruge, for Anthony ved, at mænd gerne vil have plejerutinen overstået så hurtigt som muligt.

Alle produkterne i serien er allergi- og dermatologisk testet og 1 % af omsætningen på Anthony doneres ubeskåret til forskning indenfor prostatakræft.

Mere om Anthony

I mere end ti år har Anthony Logistics nu udviklet produkter, der har som formål at opfylde de behov, som mænds hud har.

Du finder alt fra blandt andet Shampoo, Bodyscrub, Ansigtscreme og Rens, til Preshave, Barbergel, Aftershave samt Deodorant og Læbepomade.

Grundlæggeren bag virksomheden anbefaler selv Glycolic Ansigtsrene, som er nøglen til en lækker hud og en skøn barbering. Barbercremen, der sikrer en nem og behagelig barbering samt Ansigtscremen, som blødgør og beskytter huden.

Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven