Pris
23 stk
3 stk
1 stk
Smag
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
2 stk
3 stk
3 stk

Marvis

Det italienske brand Marvis gør din daglige tandbørstning til en sand fornøjelse. Marvis har fået kult-status verden over med sine fantastiske produkter til en tandpleje ud over det sædvanlige.

Det er især tandpastaerne fra Marvis, der har opnået stor opmærksomhed og anerkendelse. En Marvis tandpasta smager fantastisk og har en lækker, fed konsistens som en klassisk tandpasta. Den renser og beskytter tænkerne og sikrer dig samtidig en frisk ånde. Men det er slet ikke det hele, for emballagen er bestemt noget for sig! Den oser af retro på den helt perfekte måde og fungerer som en stilfuld pyntegenstand på badeværelset. En Marvis tandpasta er altså ikke én, du gemmer væk i badeværelsesskabet, men derimod én du vil elske at have stående fremme på tandbørstehylden.

Den første tandpasta blev lanceret tilbage i 1958, men sortimentet er sidenhen blevet udvidet og omfatter nu flere forskellige smagsvarianter, der alle er baseret på mint. Derudover finder du tandbørste og mundskyld i sortimentet, som dermed sikrer dig en komplet tandbørstning hver eneste morgen og aften.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE DANSKE DISTRIBUTØR AF MARVIS.

På næsten alle italienske apoteker støder du på disse tandpastaer, som findes i mange forskellige, spændende smagsvarianter. Du kan eksempelvis købe Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint i hver sin flotte, farverige metal emballage. Vi sælger dem både i almindelige størrelser og i rejsestørrelser, så du også kan have én med dig, når du er på farten.

Har du lidt større børn, der er begyndt at synes, at tandbørstningen er kedelig, kan du måske lokke dem, med en af disse smagsvarianter.

Marvis tandpasta er blevet anbefalet af mange modeeksperter og modeblade - blandt andet på grund af emballagen og udseendet, men også fordi, det er en super god tandpasta.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven