Pris
19 stk
1 stk
Smag
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
3 stk
2 stk
3 stk
3 stk

Marvis

Marvis er den ultimative klassiske tandpasta - Frisk og lækker.

Med en tandpasta fra Marvis kan du bringe lidt stil ind på tandbørste hylden. Emballagen oser af luksus og retro på den tjekkede måde. Indholdet er af høj kvalitet og konsistensen er fed og kraftig ligesom en klassisk tandpasta. Den renser og beskytter tænderne og sikrer dig samtidig en frisk ånde.

Findes i 7 forskellige, spændende smagsvarianter, der alle er baseret på Mint: Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint.  

Marvis gør din daglige tandbørstning til en sand fornøjelse. Den perfekte gaveidé og en sjov vennegave til alle mænd (og kvinder), der ikke går ned på lækkert grej eller udstyr.

PROSHAVE ER DEN OFFICIELLE DANSKE DISTRIBUTØR AF MARVIS TANDPASTA.

Mere om Marvis Tandpasta

På næsten alle italienske apoteker støder du på disse tandpastaer, som findes i mange forskellige, spændende smagsvarianter, der alle er baseret på Mint. Du kan eksempelvis købe Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint, Whitening Mint, Cinnamon Mint og Licorice Mint i hver sin flotte, farverige metal emballage. Vi sælger dem både i almindelige størrelser og i rejsestørrelser, så du også kan have én med dig, når du er på farten.

Har du lidt større børn, der er begyndt at synes, at tandbørstningen er kedelig, kan du måske lokke dem, med en af disse smagsvarianter.

Marvis tandpasta er blevet anbefalet af mange modeeksperter og modeblade - blandt andet på grund af emballagen og udseendet, men også fordi, det er en super god tandpasta.
Proshave ApS   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk
0 varer i kurven