Taylor Of Old Bond Street

Taylor Of Old Bond Street anses som én af verdens absolut førende producenter af produkter til en perfekt barbering. Virksomheden blev grundlagt i 1854 og har siden da gjort mænds daglige plejerutine til en sand gentlemans oplevelse. Sortimentet emmer af luksuriøsitet og holder fast i de værdier, der var årsag til virksomhedens etablering i sin tid - Nemlig effektive produkter af den bedst tænkelige kvalitet.

Alle produkterne i det lækre sortiment er lavet af så rene, naturlige ingredienser som overhovedet muligt. De går således ikke på kompromis med den høje standard, som Taylor Of Old Bond Street er anerkendt for at sætte.  

Taylor af Old Bond Street tilbyder en bred vifte af produkter og fremstiller blandt andet nogle helt fantastiske barbercremer i et utal af duftvarianter. Derudover finder du Preshave, Barbersæbe, Aftershaves, Barberkoste, Skrabere, Barbersæt og lækkert tilbehør til din barbering. Sortimentet omfatter endvidere Dufte, Deodoranter, Håndsæbe, Badesæbe, Hårpleje, Hårstyling, Skægpleje, Shampoo, Bodywash samt luksuriøse Gavesæt og rejsesæt. Du finder med andre ord alt, hvad du har brug for til din daglige barbering og personlige pleje - og endda lidt ekstra!

PROSHAVE ER OFFICIEL SKANDINAVISK DISTRIBUTØR AF TAYLOR OF OLD BOND STREET.
Taylor Of Old Bond Street Barbersæbe Refill, Sandeltræ, 100 gr.
En fantastisk barbersæbe med sandeltræ. Refill til træskål og alm. skål, 100 g.
Taylor Of Old Bond Street Barbercreme, Platinum, 150 gr.
Luksuriøs Barbercreme til en tæt og glat barbering.
Taylor Of Old Bond Street Barbercreme, Aloe Vera, 150 gr.
Let, naturlig og frisk - Plejer og mindsker irritationer.
Taylor Of Old Bond Street Barbercreme, Pebermynte, 150 gr.
En super lækker barbercreme der sikrer dig den perfekte skum.
Mere om Taylor Of Old Bond Street