Whocopied.me

Toilettasker

Her på siden har vi samlet vores toilettasker til mænd. Enhver mand bør have en praktisk og lækker herre toilettaske, som han kan bruge på ferien, weekendopholdet, forretningsrejsen eller blot have med, når han skal til træning. Toilettasken skal ikke være for stor, men skal netop lige kunne rumme de aller vigtigste produkter og mest uundværlige grej.

En toilettaske er en oplagt gaveidé til enhver mand, der ingen ønsker har. Vi har naturligvis en masse forskellige toilettasker i alle prisklasser, farver og former. Nogle herre-toilettasker er lavet i læder og skind, mens andre er lavet i vandafvisende stof. Vi har også toilettasker med krog, som er ekstra praktiske at have med, hvis du skal steder hen, hvor du helst ikke vil stille toilettasken fra dig.

Vi har både små og store toilettasker i sortimentet. Vi er nemlig klar over, at du nogle gange kun har behov for at have en tandbørste, tandpasta, skraber og barberskum med, mens du andre gange har brug for langt flere produkter. Nogle toilettasker har ét rum, mens andre har flere, opdelte rum. Toilettaskerne du finde herunder er super smarte og findes til enhver smag og stil. Vores toilettasker er til dig, der går op i kvalitet, og vil have det bedste for pengene.
Klar Seifen Beholder til sæbe, Aluminium
Den perfekte opbevaring til din sæbe. Med drypgitter, så sæben kan tørre.
Klar Seifen Beholder til sæbe, Kork
Den perfekte opbevaring til din sæbe, når du er på farten!
Mühle Lædertaske af okselæder, lille
Med plads til barberkost og skraber i rejseudgaver.
Taylor Of Old Bond Street Toilettaske, Sort
Flot og enkelt toilettaske af vandafvisende materiale.
Floris Toilettaske, Læder
Eksklusiv toilettaske til den kvalitetsbevidste mand.
men-ü Toilettaske, stribet
Super flot og praktisk toilettaske.
Daimon Barber Travel Wash Bag
Super smart toilettaske til mænd i lækkert design.